TEhotenský test

Aprílka

Mne meškal menzes 4 mesiace už som sa začala báť tak som išla k doktorovi nebola som ani tehotná a nenašiel ani žiadny nález, krv bola v poriadku. Poslal ma na endokrinológiu a tam som mala tiež všetko v poriadku len mi doktorka povedala, že nemávam ovulácia a to nebolo v poriadku. Menzes prišiel po 6 mesiacoch samovoľne ale dva týždne pred tým som pila čaj s myšieho chvostu. Nakonec mi doktor predpísal HAK na úpravu menzesu. HAK som brala 4 mesiace a nič z toho aj keď som to mala brať dlhšie. Momentálne som si kúpila doplnok stravy a začnem to prať, tak vidím, ale veľa som o tom čítala a zatiaľ každému pomohol a dokonca aj otehotneli :)

opica

ehm, a to ti nenapadlo, ze tam moze by taj vaznejsi problem? tehotensky test by ti to ukazal uz pred tromi mesiacmi...

mozno mas problemy so stitnou, mozno zvyseny prolaktin..tak ci tak, chod co najskor k lekarovi

anamarie

A to ti menzes nechyba? K lekarovi treba ist, ked meska dva tyzdne. Ked mne raz meskal, sla som po siestich dnoch, nechapem, ako niekomu nemoze vadit, ze meska tri mesiace, preboha.

Blondula

ja som si robila 3 testy asi v tyzdnovych intervaloch a vsetky 3 boli pozitivne :D po 3 mesiacoch by ti ciarky na teste mali nabehnut uz len z pohladu nan :DDD keby si ovsem tehotna,ale ty urcite nebudes...

levičanka

Po troch mesiacoch by ti tehotenstvo už potvrdili. Tehotná zrejme nebudeš, keďže si si robila tri testy a všetky boli negatívne. Navštív gynekologičku, to je jediné čo ti viem poradiť.