Ahojte baby, potrebovala by som poradiť s vlasmi. Už vyše roka si dávam blond melír. Lenže naposledy som bola u kaderníčky, ktorá mi znova vytiahla melír a potom mi na celú hlavu kydla zosvetľovač. Svoje vlasy mám hnedé a tie mi chytilo tak do špinavo blond.Veľmi sa mi to nepáči tak by som si chcela dať na celú hlavu blond farbu. Nevedeli by ste poradiť ktorá mi chytí pekne na blond a nie na žlto alebo oranžovo?? dakujeeeem
Pekná blond farba
Dík Jankaaaa ale ten šampón používam a dosť mi vysušuje vlasy. A tá farba čo si dala link je Silver a nechytí mi to zase do šediva? Ja som už normálne zlostná! :D
skus www.naturalandeasy.schwarzkopf.com
alebo skus pouzivat "silver" sampony proti zozltnutiu farby
a ja neviem čo sa mi stalo smojimi vlasmi ale posledne mi aj moja obľúbená farba od garnier 111 chytá do šediva a potom sa rýchlo ako by vyzmýva a mám zase vlasy do žlta. Už som skúšala aj tú novú od Schwarkopf Biele zlato a výsledok ten istý :( Neporadíte mi?
www.google.sk
tuto skus
hmm a garnier ktoru?? color natulars, color sensation alebo nutris creme??
skus si dat na to garnier farbu 111, inak ti poradit neviem, ta by ti mala stiahnut zltu farbu a zafarbit vlasy do biela, alebo casting cream gloss od loreal odtien 1021, ale ten tak do biela az nechyta
neviem...možno preto že sa s ňou už ako tak poznám a tam pri jej svetle to nebolo dáke zlé, len potom keď som domov prišla...a ešte mi aj povedala že keď si dám ten strieborný šampón tak to bude dobre...no bolo to lepšie o kúsok, ale mne sa to aj tak dáko nepáči...tak nieje to ani dáko strašne strašné ale ani ako by som chcela...
Tak preco si jej za to zaplatila? Ako ja nechapem, ked sa mi nieco nepaci a vopred poviem kadernicke co chcem a ona to tak neurobi tak jej nezaplatim, mala ta dopredu upozornit ako bude ysledok vyzerat....
no ved to že nie...ja som chcela aby mi spravila tenučky melir a na ostatne aby mi dala daku pieskovu farbu, no a ona mi dala zosvetlovac, ale len tak na 5 minut...no a nepaci sa mi to...uz k nej nepojdem...a k dalsej sa mi uz nechce zas celu penazenku oplieskat, tak som chcela vediet ci by mi daka farba na to nechytila?
ved chod spat k tvojej kadernicke, z akeho u ti na hlavu davala zosvetlovac? na tvoju ziadost?