Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pekná blond farba

Príspevok v téme: Pekná blond farba
naty15

Ahojte baby, potrebovala by som poradiť s vlasmi. Už vyše roka si dávam blond melír. Lenže naposledy som bola u kaderníčky, ktorá mi znova vytiahla melír a potom mi na celú hlavu kydla zosvetľovač. Svoje vlasy mám hnedé a tie mi chytilo tak do špinavo blond.Veľmi sa mi to nepáči tak by som si chcela dať na celú hlavu blond farbu. Nevedeli by ste poradiť ktorá mi chytí pekne na blond a nie na žlto alebo oranžovo?? dakujeeeem

suns

tu bielu farbu dosiahnes ZOSVETLOVACOM..
ja to idem o tyzden skusit :)
svoje mam blond, prirodzene, ale farbim ich na vsetlejsie, ale mam tam este nejake oranzove pramene, takze na to idem dat syoss zosvetlovac ( kolegyni vytiahol uplne pekne )
dam vediet :)

[zruseny13]

Ahojte, ako prosím dosiahnem takuto farbu? Nejakou z drogerky? Svoje farbím na blond u kaderníčky ale stále to mám žlté a keď poviem kaderníčke že chcem tkau svetlu ona že to sa farbou nedá urobiť :(
w w w.facebook.com
to www si dajte spolu :D

jankaaaaaaaaa

tiez som to pocula, ale neviem co je natom pravda. tazko povedat. lebo aj velakrat pri farbach niektorych je napisane, ze "ak mate silnejsie vlasy, nechajte posobit farbu dlhsie" alebo "ak si zelate intenzivnejsi odtien enchajte farbu dlhsie posobit o.." tak neviem, ja vacsinou stale nechavam dlhsie

skúsená

jaj, a farbu je zbytočne nechávať dlhšie na vlasoch ako je predpísané, údajne už potom neúčinkuje, to mi povedala kaderníčka, tak neviem :)

skúsená

no, za pokus nič nedám, asi zajtra si ju pôjdem kúpiť. ak to chytí do šediva budem zmývať celý deň :D Vďaka :)

jankaaaaaaaaa

nemyslim si yeby to bolo saamponom.. nabuduce si tu farbu skus nechat dlhsie na vlasoch. este existuje tento farbiaci sampon, mne pomohol www.palette.sk

skúsená

no veď práve! aj u mňa je teda bola farba 111 najlepšia ale neviem teda či som si to nepototo aj s tým fialovým šampónom lebo ozaj vysušuje vlasy a teda či mi na tie suché vlasy teraz inak farba nechytá :(

jankaaaaaaaaa

nemylsim zeby to chytilo d o siva. mne to do siva nechytalo vobec. ale mne zase ani ta garnier 111 nechytala do zlta a nezltli mi po nej vlasy :D to bola asi naj blond farba co som skusala