Používate ich? A akú značku/značky by ste mi odporučili? A ako sa zbaviť menš. bolestí? Ďakujem.
menštruacia-tampony
A nestáva sa vám dakomu že čím hlbšie idete tak vás rozbolí brucho ? na cca 1min
ja vždy používam o.b. a som spokojná, a ak sa môžem spýtať, tie jessa dmkovské majú rovné drážky alebo také zatočené? :)
ja uz dlhe roky pouzivam kotex ..ale tiez nemam ziadnu vyhradenu znacku ... a som s nimi spokojna
co sa tyka bolesti, tak ja mavam nenormalne krce skoro kazdy mesiac, stane sa, ze som cely den aj nepouzitelna, resp pokial mi nezaberie tabletka . presla som si uz vsetkymi moznymi ..od ibalginu, cez panadol, algifen a kedze uz ani tie nezaberali, tak mi lekar teraz predpisal voltaren retard a teda ten je fakt skvely .. avsak mozes uzit len jednu tabletu denne, kedze ma 24hod. ucinok
mne na bolesti pomaha brufen (alebo spasmoveralgin-bol na predpis, uz ho dlhsie neberem), no a z cajov je dobra salvia alebo alchemilka (dnes ich kupis skor v lekarni). Ja mavam 2-3 dni dost velke bolesti, ze sa nemozem ani sustredit a ked dlhsie stojim, tak odpadavam a neuveritelne ma bolia nohy. Ale co som napisala aspon ciastocne pomaha, aby clovek mohol existovat normalne. Horuca sprcha je tiez super.
pouzivam aj tampony aj vlozky. Ked tampony tak preferujem OB s tou specialnou vrstvou, ale aj spominane jessa z DM su OK ;-)
ja pouzivam Jessa z DMky, su lacne a kvalitou sa podla mna nijako nelisia od drahsich ob, kotex, atd... vlozky nepouzivam uz roky a som maximalne spokojna, ani neviem ze mam svoje dni...
co sa tyka bolesti, u mna su len take mierne silne, ak je to horsie alebo potrebujem niekam ist tak si dam paralen/panadol, ak som len doma tak si dam horuci termofor a lahnem si na hodku do postele a prejde to... inak pomahaju aj nejake bylinky (tusim pupalkovy olej alebo kvapky alebo nieco take, skus pohladat tu na fore)
pouzivam a preferujem:)na znacky si nepotrpim:)