Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

menštruacia-tampony

maruska_123

nie nedavaj si ho...ked ti to tam nejde tak nejde...chce to len prax...a uz ten tampon je nasiaknuty, uz tak lahko dovnutra ani nepojde

zuzana100444

ale keď to strašne bolí aj keď mením smery :/ mám ho tam dať aj keď to je neskutočná bolesť? ďakujem

maruska_123

to ms uplne zle...nic ti nemoze trcat, len snurka a musis ho mat poriadne vniútri..ja si ho davam az na koniec prostredniku dovnutra

zuzana100444

akurát som si dala tampón a bolí to nemôžem ani sedieť asi ho mám nesprávne daný vidím koniec bieleho ale viacej tam už nešiel dať aj keď som to chcela bolo to ako keby tam niečo bránilo ako ďaleko má byť? ďakujem :/

Monii

ja som použila raz kotex, a tie sa mi nejak divne zavádzali .. tie o.b. mi prišli pohodlnnejšie .. no ale tak skúsim teda aj jessa a uvidíme :)

no a čo

ja tiež používam len tampony, teraz ich striedam s tými probiotickými Ellen . ale inak si na značke nepotrpím a hlavne, nemusí to by OB, kludne tesco, lidl, dm, a všetky tieto ich značky, ja som spokojná a sú za dobrú cenu :)

def

Jessa maju rovne drazky, mala som aj tusim tie OB zatocene a neprisli mi dako lepsie, najskor len marketingovy trik... "vydrz" vzdycky rovnaka :))

Mixela, aj mne sa to obcas stane (aj ked to je skor par sekund nez minuta), treba len davat pozor a nejst az velmi hlboko, staci tam kde ho uz necitis