Používate ich? A akú značku/značky by ste mi odporučili? A ako sa zbaviť menš. bolestí? Ďakujem.
menštruacia-tampony
nie nedavaj si ho...ked ti to tam nejde tak nejde...chce to len prax...a uz ten tampon je nasiaknuty, uz tak lahko dovnutra ani nepojde
to ms uplne zle...nic ti nemoze trcat, len snurka a musis ho mat poriadne vniútri..ja si ho davam az na koniec prostredniku dovnutra
ja pouzivam najcastejsie o.b.pro comfort niekedy kotex a niekedy naturela
ja som použila raz kotex, a tie sa mi nejak divne zavádzali .. tie o.b. mi prišli pohodlnnejšie .. no ale tak skúsim teda aj jessa a uvidíme :)
ja tiež používam len tampony, teraz ich striedam s tými probiotickými Ellen . ale inak si na značke nepotrpím a hlavne, nemusí to by OB, kludne tesco, lidl, dm, a všetky tieto ich značky, ja som spokojná a sú za dobrú cenu :)
Jessa maju rovne drazky, mala som aj tusim tie OB zatocene a neprisli mi dako lepsie, najskor len marketingovy trik... "vydrz" vzdycky rovnaka :))
Mixela, aj mne sa to obcas stane (aj ked to je skor par sekund nez minuta), treba len davat pozor a nejst az velmi hlboko, staci tam kde ho uz necitis