Chodila som s tým najlepším chlapcom na svete. ale rozišli sme sa . Bola to vlastne chyba oboch. Lenže ešte mesiac potom sme si trochu písali , že chýbame si atd .. Len že potom ,sme sa dohodli , že budeme kamaráti a tak. Lenže ja som ho stále milovala a aj milujem !! Nedokážem prestať a nikdy neprestanem . Ten pocit čo som zažívala pri ňom bolo nieco neopísatelné , nádherné , úžasné , správal sa ku mne výnimočne aj ked nie som pekna ani nic . Lenže on sa hned otriasol a už si aj vypisuje s mojou kamarátkou (pozná ju už velmi dlho) a už aj idú na rande a píse jej aka je krasn atd . Ja to nedokazem uniesť . Placem vkuse , vkuse proste nedá sa neplakať , ked ja ho milujem .. A NIKDY neprestanem . NIKDY ! ...... :( ja fakt neviem co mám robiť ? nieco na upokojenie , rozmýslala som nad drogami ale to neurobím ... :( .. mám 17r.
Ja ho ešte milujem , on sa už otriasol :(
Ale ak ozaj niekoho milujete, budete milovať celý život len jeho... Mala som priateľa, milovali sme sa, po roku a pol to skončilo, lebo on už necítil ku mne to čo na začiatku... a teraz? prešli 2roky, stále cítim k nemu to, čo kedysi... možno ja po rokoch k nemu už nič nebudem cítiť, a ty? buď si na tom tak isto alebo si bola len šialene zaľúbená a ani sa nenazdáš a zachvíľku príde iná láska...
foxi, to vraví každý po rozchode, že už nikoho nebude milovať tak ako tohto. Pochopiteľne, že sa ti za ním cnie, chýba ti a máš pocit, že k nemu niečo cítiš. Ale zober si to tak, ak ste sa rozišli, dôvod na to musel byť, bola tam istotne trhlina, ktorá narušovala váš vzťah. Ak ho máš skutočne tak rada ako to opisuješ - nechaj ho ísť ďalej, on sa už z toho otriasol, je to jeho život proste musí sa niekam pohnúť. A zober si to tak aj ty, istá etapa života pre teba skončila a začína niečo nové, pozbieraj sa a nemysli naňho. Tým že každý deň ho budeš mať v hlave, to je dôvodom tvojho smútku. Máš naozaj len 17 možno si takých vzťahov ešte zažiješ, ale ver mi, že istotne sa objaví ešte niekto, kto ťa bude milovať a aj ty jeho, len daj tomu čas :). A zdvihni si trochu sebavedomie, máš ho veľmi nízke.
foxi, prepáč mi, možno to vyznie odo mňa blbo, ale určite, keď si toto prečítaš asi o pol roka, sa na tom zasmeješ.. ked si predstavím, aká som bola v tvojom veku :D tiež som tvrdila, keď sa so mnou rozišiel môj prvý chalana, že NIKDY NAOZAJ NIKDY NEBUDEM INÉHO MILOVAT :D:D ubehlo odvtedy veľa času, nie všetko bolo ružové, ale pravda je, že určite budeš milovať aj iného :) len teraz to ešte nevidíš.
macik : je mi to luto. ako sa to stalo , kludne sa vypíš ;( je fajn pocit ak viem , ze niesom sama
ja som tiež stratila človeka,ktorého milujem...a tiež sa neviem z toho dostať
Nemyslela som to doslovne iba som uvažovala ,lebo mi je tak , že by som sa aj v pohode zabila . Proste ten hnusný pocit ... A bohuzial nemám vela kamarátov , mala som len jeho . A už nemám nic . Mám známych ale to len sa pozdravím a jednu kamosku s ktorou aj chodím vonku , inac nic .. :(
mas len 17...chapem, ze poucanie v style - si este velmi mlada, ti nepomoze. Ale...naozaj si este mladucka. Ak si myslis, ze to, co prezivas teraz su velke city, pockaj az sa zobudis ako 30 rocna. Chlapec s ktorym si bola urobil velmi dobru vec, a to, ze siel dalej. A tak to ma v zivote byt. Zazijes este tolko rozchodov a kopancov, ze skutocne ti nepomoze ziadne nariekanie, ziadne drogy, len ist dalej :)
Mimo ineho, myslis si, ze ti drogy akoze pomozu? :D A v com? Ako fetacka budes este skaredsia, to mi ver. Pozbieraj vsetku svoju odvahu, bojovnost a silu ktoru mas a chod smerom vpred...
co mas robit?..prestat sa neustale zamyslat len nad nim,sportuj venuj sa svojim zalubam,kamaratom...jednoducho sa zmier s tym,ze je koniec a zi si svoj zivot dalej...si mladucka,zivot mas pred sebou tak si ho nepokasli koli rozchodu..teraz sa ti to zda ako najstrasnejsia vec na svete,uvidis casom sa na tom zasmejes tak hlavu hore:)
ak je to pisane vazne, tak prepac, ale pride mi to cele ako jedna velka sranda tento prispevok .. lebo neverim tomu, ze by si bola taka hlupa a kvoli niekomu presla na drogy :-DD a neboj, casom sa na tomto budes len smiat ..to ze ho milujes a nikdy neprestanes ..jasne, ze prestanes, len sa ti to teraz zda nepredstavitelne ..
a inak mala by si nieco robit s tvojim nizkym sebavedomim, ak si myslis, ze nie si pekna .. zacni sa teda o seba viacej starat, cvic alebo neviem co .. hlavu hore a zivot ide dalej :-)