keby som jeden deň len pila vodu,schudnem??koľko asi??
dá sa schudnúť??
jacquelin co je na tom dat si klobasku a vypit to zelenym cajom. Z mojich skusenosti sa tymto systemom samozrejme da ale iba ak si v Ketoze alebo sa do nej chystas.
no hej da sa tak schudnut ale tym si iaba yvprazdnite zaludky a na vahe sice budete chudsia ale normalne sa to neprejavy a ked zacnete jest sa vsetko vrati ja bolo treba radsej cvicit aj ked poznam ze hladovka je jednoduchejsie riesenie
tak samozrejme ze sxudnes. aj ja ked si dala piercig do jazyka a nemohla pomaly nic jest schudla za 2 dvi 5 kil, ale akonahle mohla papat, hned ich nabrala... toto su dost zle diety..skor skus jest viac zeleninky, nepit colu a podobne sladke veci, pi zeleny caj- dobry na chudnutie-podporuje spalowanie tukov a zabranuje ich ukladaniu (ale nie tym sposobom, ze dam si klobasku a vypijem zeleny caj..) a cvicit..
jasne,schudnes,ale mozes si dat aj nejake ovocie,nemusis pit iba vodu...ja vzdy schudnem kilo za den ked jem iba ovocie
lindusa ppp su poruchy prijmu potravy... cize anorexia bulimia...
myslim ze hej,ale iba ak by bol spln.Ten bol pred 2 dnami.O mesiac mas sancu zase
co je ppp ?
No jasne ze sa da... nic nezer a schudnes hned... ale upzornujem ze naberes spat este 2x tolko a to hlavne ak necvicis a pod. tak sa radsej zobud a chudni tak aby to bolo zdrave a hlavne bez jojo efektu. a to ze niekto schudne a nevrati sa mi to spat ako pisala lindusa??? tak to vobec nemusi byt tvoj pripad kazdy ma iny metabolizmus. /a nik nepovedal ze jej sa to este nevrati bo moze sa stat/ ale ako chces ak si sprosta tak schudni aj 5kg za 2dni bo aj to sa da. A ak sa ti zda ze som hnusna co pisem tak prosim. ale viem o tom svoje mam ppp ale dufam a snazim sa s toho dostat a ver mi neni to nic prijemne. a ty si na naj ceste mat to tiez ak takto vymyslas hovadiny.!!!!!!!!!!!
myslis natrvalo?tak to asi nie..a asi zavisi na tom,kolko vazis.Ja som po 1dni schudla 2kila,vypila som 3,5l tekutin v ten den.Ja som to zatial/za 2tyzdne/ nenabrala,skor este schudla,ale ja si pocitam kalorie/denne max.5500Kj a 3x do tyzdna fitko.ta hladovka mi to chudnutie akoby nastartovala