myslim v tom zmysle že čital som że veľa mladych ma rakovinu hrtana asi z toho,a potom rôzne infekcie a tak...a ako sa da mať oral aby som nič nedostal,ak toto je pravda,čo som čital....lebo niesu to żarty ked dostanete nejaku chorobu nectiac....
môže byť oral nebezpečny?
Máš fb ako sa volás
Máš fb ako sa volás
Ciffka,no každý ma vlastný rozum,takže je to na každom jednom,nikomu sa neda rozkazovať,prikazovať,aby nerobil,je to každého osobná vec,ako sa rozhodne...
Mužiček?
Podla Teba sme už dojebali a dofajčili?
Ako, sex je vzdy o dovere medzi partnermi, a ak neveris ze partnerka nema HPV tak samozrejme s nou oralny sex nemaj - ale vedz, ze ak ma HPV, moze nakazit aj ona teba ked ti robi oralny sex. A proti HPV stopercentne nechrani ani kondom.
4ítal som,že i stala partnerka,to môže dostať do seba na kupalisku,u lekára ženského,zubara do hrdla a dostaneš to z ust do ust....
ano normalny sex mame,samozrejme s kondomom,a tento članok som čital...odporúčam prečítať...feminity.zoznam.sk
a normalny sex mate? ja neviem, v zahranici je to bezne ze sa na vsetky sexualne praktiky pouziva kondom - predovsetkym ked je to s neznamym partnerom. aj na oral.
mimochodom ak si v monogamnom vztahu tak sa kludne dajte otestovat na pohlavne choroby aby si sa nemusel obavat - pohlavne ochorenie nemoze v tele len tak "vzniknut", takze ak budu nasledky negativne niet sa coho obavat a mozete sa venovat vsetkemu.
pride mi zbytocne prilis obozretne sa vyhybat oralnemu sexu ((a pevne verim ze pod "tak teda oral nebudeme mat" ratas aj to, ze ani ona ho nebude robit tebe)) v monogamnom vztahu kvoli tomuto.
a pokial viem, ta rakovina hrtana je sposobena virusom HPV, ktory sa prenasa pohlavnym stykom ((tym myslim klasicky sex aj oralny sex, skratka, nedostanes ho len tak na WCku v klube)).
no ja som s priateľkou pomaly rok,je moja prva sexualna partnerka,ja som jej prvý sexualny partner,ale aj tak sa obavam aby som niečo nechytil....lebo ako som pisal niesu to žarty,to radšej nebudeme oral mať,ako by sme niečo dostali.
herpes sifilis atd