Povedali by ste, keby ste vedeli o nevere?

Blondula

neviem ci teraz dobre poradim,ale nezaväzne sa porozpravaj s tou zenou a zdover sa jej,ze teba muz podviedol a kedze jej muz je najlepsi priatel tvojho,mozno sa dovtipi ! ale na druhej strane,ak ti dvaja nemaju vo vztahu krizu,urcite ten sviniar teraz seka dobrotu,kedze si ho nacapala.takze zase by som z toho ustupila :D inak na tretej strane,mna by to strasne nasralo,keby mi kamaratka takuto vec zatajila a pritom to videla na vlastne oci !! uz by som jej nemohla verit :-( teraz si mozes vybrat :D

panFajka

no so stetkami je jasne ze islo iba o trtsex a ty ides hnet rozbijat pekny vstah ty si zavistiva teba nikto nechce a preto nedoprajes stastie inym no ty si riadna mrcha

salimka

ide o zenu najlepsieho kamarata mojho muza. ja som ich dvoch nachytala so stetkami a najradsej by som bola, keby to vedela aj ona. Lebo sa jej uz dlhsi cas kvoli tomu vyhybam, neviem, co robit.

Blondula

:DDDDD ze "tava chrapnuta" :DDDDD
inak taketo zistovanie,co mozno ani nie je pravda moze znicit vztah bud tebe,alebo ho ty znicis inej osobe!! nie kazdy kto ma partnera musi zahybat !!!

Loveme

Zrejme si dvakrát rozmyslím či to danej osobe poviem, hlavne si dobre overím či to nie sú len klebety. A ak nie, tak to riešim ako povedala Blondula, teda s osobou, ktorá podvádza. A pohľad z druhej strany, ak by mňa niekto podvádzal, tak nie je nič lepšie ako vedieť pravdu, nech je hocijaká nepríjemná.