Povedali by ste niekomu, o kom viete, ze ho partner podvadza,ze o tom viete?
Povedali by ste, keby ste vedeli o nevere?
maju krizu a dost velku
neprezradzat!
neviem ci teraz dobre poradim,ale nezaväzne sa porozpravaj s tou zenou a zdover sa jej,ze teba muz podviedol a kedze jej muz je najlepsi priatel tvojho,mozno sa dovtipi ! ale na druhej strane,ak ti dvaja nemaju vo vztahu krizu,urcite ten sviniar teraz seka dobrotu,kedze si ho nacapala.takze zase by som z toho ustupila :D inak na tretej strane,mna by to strasne nasralo,keby mi kamaratka takuto vec zatajila a pritom to videla na vlastne oci !! uz by som jej nemohla verit :-( teraz si mozes vybrat :D
no so stetkami je jasne ze islo iba o trtsex a ty ides hnet rozbijat pekny vstah ty si zavistiva teba nikto nechce a preto nedoprajes stastie inym no ty si riadna mrcha
Zožeň si dôkazy. Byť na tvojom mieste, až potom jej to poviem :(
ide o zenu najlepsieho kamarata mojho muza. ja som ich dvoch nachytala so stetkami a najradsej by som bola, keby to vedela aj ona. Lebo sa jej uz dlhsi cas kvoli tomu vyhybam, neviem, co robit.
keby som ja ta podvadzana, tak by som o tom chcela vediet
Zrejme si dvakrát rozmyslím či to danej osobe poviem, hlavne si dobre overím či to nie sú len klebety. A ak nie, tak to riešim ako povedala Blondula, teda s osobou, ktorá podvádza. A pohľad z druhej strany, ak by mňa niekto podvádzal, tak nie je nič lepšie ako vedieť pravdu, nech je hocijaká nepríjemná.
a co sa ty do toho mas starat ty tava chrapnuta