Povedali by ste niekomu, o kom viete, ze ho partner podvadza,ze o tom viete?
Povedali by ste, keby ste vedeli o nevere?
to je tazka situacia, asi zavisi dost aj od povahy tej zeny a od toho, aky dobry mate vztah, ako dobre sa vlastne poznate?
tak mne sa toto stalo, ex ma podvadzal a dlho, tusila som to, ale nechcela som tomu dlho uverit (bola to velka laska, teraz po rokoch samozrejme viem, aka som bola naivna a blba)
mala som znamu, ktora mi to povedala
povedala mi to velmi citlivo a jemne, bola to taka dobra dusa a viem, ze to urobila preto, lebo sa uz nemohla divat na to, co mi ten magor robi
povedala mi, CO videla, presne vsetko opisala, aj datum, cas, vsetko sedelo, bohuzial :-/
bolo to pre mna velmi tazke, ale som jej dodnes vdacna, nebyt jej, tak sa s nim trapim este dlhsie
ak by sa mi to malo stat este raz, tak by som opät chcela vediet, ano
lebo ked vies, na com si, mas ako zena moznost rozhodnut sa, co s danou situaciou, ked si v nevedomosti, je to horsie
ale su ludia,ktori radsej nechcu vediet
takze sama musis vediet, aka je ona, iste, ine je to v manzelstve, ak su este v hre aj deti, je to ina situacia
ak jej to povies, urcite velmi jemne, ale vecne
napis potom, ako to dopadlo
hovori mi to kazdy den, ale neverim mu uz. Ked sa raz narusi dovera, asi tazko pretazko sa da obnovit. Niekedy by bolo mat dobre ten pristroj na vymazanie pamati z filmu Muzi v ciernom :)
Iste je to ťažké,každý robí chyby,ale dôležité je aj to, či on ľúbi teba :(
stale ho lubim, je to velmi tazke. ale snazim sa otvorit si oci a hovorim si, ze mozno ma caka pokojnejsia buducnost, ak by som od neho odisla, takze mam v hlave strasny zmatok, bojim sa, ze po case sa zbada, nabehne a bude ma lamat...
Je to nechutné. A ešte sa aj tváriť,že sa nič nestalo, tak to musí byť riadny pokrytec. Robíš dobre,ked sa sústrediš na seba:) A plánuješ v tom vzťahu pokračovať?
trapim sa, on sa tvari, ze sa nic nestalo, je to tazke, snazim sa via cvenovat sama sebe,vzdy som tu bola iba pre neho, uz mu nikdy nebudem verit
salimka a ty to ako riesis so svojim muzom? teda som spravne pochopila ze si nachytala svojho muza a jeho naj kamarata so stetkami. a pytas sa ci to mas povedat tej zene toho druheho. no asi by som jej to mala povedat, ma na to pravo,to mas pravdu. ja by som to asi nepovedala, ale podla mojho nazoru je spravne to povedat.
Nie, na tvojom mieste by som jej to určite nehovorila!
jaj maju krizu isto mu nechce dat a co potom ma ten chudak robit na koniec to neni ani jeho chyba
panFajka, akosi ta to vzalo :)
Salimka, skús sa jej najprv nenápadne spýtať v rámci inej témy,čo by robila ona v tejto situácii. Možno sa dozvieš i to,že ona by takúto správu radšej nechcela vedieť.