Ahojte ja by som sa chcela opýtať na dáke prípravky na zhustenie vlasov A mám aj trápenie s tým že mi strašne často vypadávajú vlasy veľa veľa vlasov už som obmedzila aj žehlenie a stále nič
Hustejšie vlasy a časté vypadávanie
nepomozu ti tieto srandy ono je to proste dane geneticky aj ja sa s tym ozaj trapim brutalne ale teraz som skusila zahustenie cez clipinhair a som spokojna hrozne moc lebo vlasy mam huste na pohlad aj na dotyk a nevedno len tak rozlisit moje od tych ludskych od nich a to je hrozne hrozne fajn
Tak ja by som ti poradila ako uz tu bolo spomenute ziadna kulma, zehlicka, fen ziadne chemicke farby a mozno by bolo dobre prejst aj na prirodne sampony aj ked nie kazdemu sadnu. Ja pouzivam Biohar a je vazne skvely a taktiez si farbim vlasy hennou a pouzivam lopuch... a moje vlasy uz pomaly chytaju druhy dych :)
v kazdej lekarni maju
Tak hlavne, tvoje vlasy by si mala zregenerovať... prestať používať laky, tužidlá, atď... skús, šampóny od dixi, mne veľmi pomohli, taktiež, mi z nich rýchlejšie rastú vlasy, alebo ALPICORT F, robiť si napr lopúchový alebo žihlavový vývar...
a kde to zoženiem ?
pomohol mi revalid, skutocne