Zdravím. S partnerkou máme obidvaja už 17 rokov no nemali sme sex a ani sa neponáhlame. Zatiaľ len ona robí mne dobre a ja jej ale ešte žiadny oral. Poprosím rady pred nejaké polohy kde spoločne rukou budem robiť dobre jej a ona mne alebo len ja jej...Dakujem
polohy...
Túto polohy som videl na nejakom obraze na dobrú noc na FB. Určite ju vyskúšam a potom necháme rozvíjať fantáziu. Dakujem! :)
predovsetkym odporucam nekombinovat prijimanie a davanie v jednej aktivite alebo aspon nie casto. ak to ma za nieco stat, musis sa na to sustredit a ona tak isto. najintenzivnejsi zazitok je vtedy, ked jeden dava a druhy prijima.
dobra poloha je napriklad takato: sedis na posteli a opieras sa chrbtom o stenu alebo o konstrukciu postele. mas siroko rozkrocene nohy a partnerka sedi pred tebou, co najtesnejsie pri tebe a opiera sa chrbtom o tvoj hrudnik. hlavu ma opretu o tvoje rameno.
tvoja hmotnost spociva na stene, o ktoru sa opieras, takze mas volne obe ruky a takisto perami a jazykom dociahnes partnerke na tvar, staci ak vhodne nastavi hlavu -- raz sa oprie o jedno rameno raz o druhe.
mas tak k dispozicii jej krk, lica, usi, a ak pootoci hlavu, aj usta. obrovska vyhoda je v tom, ze si blizko pri jej ustach, takze dokazes dobre zachytit aj jej tichsie vzdychy a stony a tiez zrychlujuci sa pulz a dychanie. to vsetko by ta malo spravne navadzat co mas robit dalej, kam mas siahnut, ako silno, ako dlho, atd.
rukami jej dociahnes na cele telo okrem zadku a dolnej casti noh. vela zalezi na vasom vyskovom pomere, ale vacsinu tela, a urcite vsetky dolezite casti, mas na dosah. ak je slecna dobre ohybna, nozky si dokaze poskladat a tak jedine miesto, ktore zostane nedostupne bude zadocek. na nom sedi.
zatial co ju jednou rukou robis, druhou jej mozes stimulovat kozicky, striedavo alebo len jednu, podla toho ako je citliva, resp. podla jej reakcii. a este stale mas nevyuzite usta, ktorymi sa mozes venovat jej tvari, krku alebo ramenam. ruky mozes samozrejme striedat podla potreby.
v pripade stuhnutia chrbtice jedneho z vas sa partnerka nakloni dopredu kolko dokaze. to ju dobre pretiahne. :)) a mozes to hned vyuzit na masaz chrbta.
ak to robis naozaj dobre, mal by si postupne pocitit urcitu nasratost, ze nemas este jednu ruku alebo hlavu navyse. inak nevies urobit dvojkombo - suchanie klitorisu, masaz prs, hladenie vnutornej strany stehien a bozkavanie krku ci tvare.
pravdepodobne to nerobis uplne dobre vtedy, ked vyuzivas len jednu ruku alebo len usta. sice tak mozes zacat, moze to prispiet k stupnovaniu jej vzrusenia, ale potom uz to nestaci.
a samozrejme skor-neskor v polohe strpnete obaja, takze ju treba kombinovat este s inymi pred-, resp. pokoitalnymi technikami. cele to treba prisposobit vasim fyzickym moznostiam a schopnostiam. :)
skvele je to v tom, ze mate spolu velmi tesny kontakt -- ste o seba opreti velkou castou tela, objimate sa nohami a rukami sa mate velmi dobre na dosah.