Ahojte, asi z vas vela teraz odovzdava diplomovky... viete mi poradit, kde sa da diplomovka tak cvicne hodit do systemu, aby som zistila, ci mam zhodu? Bohuzial na mna ostala tema, ktora uz bola milionkrat spracovana inymi studentami a nerada by som prisla na to, ze mam 50% zhodu. dakujeeeem
Diplomovka - kontrola originality
Skúste to hodiť sem, určite vám pomôžu :) formatovani-dokumentu.cz
Ahojte :) ja sa chcem spytat ake su Vase skusenosti s crzp. NApriklad ma zaujima ci niekomu vybehla zhoda, ak parafrazoval nieco text ( z nejakej inej dp) len ho menil ( slovosled, pouzivanie synonym a tak). Moc krat dakujem :)
A clovek pri tom pride o nervy, strati dusevnu pohodu a co dostane? Plesinu alebo sedive vlasy pomaly :D
Cele pisanie diplomovej prace je jedna velka blbost...povedz mi na co je to dobre? Rozmyslaju nad zrusenim statnic. Radsej nech zrusia pisanie tejto hluposti a statnice ponechaju. Tam predsa len ide o to, co v hlave mas, to by uz bolo, zrusit ich...
Preto by som si tiez nevybrala temu, co uz bola X milionkrat spracovana... Radsej by som si temu stanovila sama a dala na schvalenie.
ojka, ja som to uz nahodila priamo do EZP, 0%...tramdadadadaaa :D. Uz to iba vytlacit, napalit na CD a dat zviazat, docvalam tam na posledny den :D
tramtaradaaaaaaaaaaaaaa ((-:
kočky, nech sa páči, diplomovky sa háďžu tu....
theses.cz