Co je cenne na anenstve?Preco ludia hovoria,ze je to to najcennejsie,co mas?
panenstvo
biela macka, nie kazda zena - panna po 20 roku zivota sa stala odtrhnutou z retaze a zacala sa spravat ako ty :)
biela macka...zacina ma ta byt trochu luto, neviem odkial mas ten komplex-ale mas dost velky...ako mozes posudzovat hodnotu cloveka podla toho co ma sex alebo nie....mimochodom viem komunikovat, mam dost kamaratok, vonku som skoro stale:)vela muzov ma o mna zaujem ale zial ti o ktorych mam zaujem ja, o mna zrovna zaujem nemaju:) mam proste zlozity vkus:) moja skoda,ale na silu sa proste nemozem prinutit do niekoho zalubit:)....a bez lasky sa s niekym vyspat nechcem:)...proste nemam stastie na lasku:)...ver mi ze to nie je ani o mojom vzhlade ci komunikacii:) proste mi chyba trosku stastia:)
Osobne si myslím, že byť pannou po dvadsiatke nie je česť ale hanba. Nemusí to zanmenať, že dievča je škaredé, môže byť naopak krásne. ale to, že nevie s druhými komunikovať. Ak by vedela,mala by kamarátky, chodila by s nimi von, tam bsa zoznámila s dákym fešákom...Ja som po sexe túžila už ako 13ročná. A keď som 20ročná bola stále sama, začala som sa správať odmerane a prisahám, keby vtedy nejaký muž prejavil o mňa záujem, bola by som schopná ho zmlátiť. Mne nenúkali sex ani "plážoví inžinieri". Tým by som samozrejme nedala, ale to o niečom svedčí. Aspoň, že ten môj exdement ma toho zbavil.Inak v tejto dobe môže byť človek uznávaným lekárom, výborným plavcom, alebo môže mať hlas ako Pavarotti - ak nemá dostatočný sexuálny život, je skrátka odpad. aj v tal shows vždy padne otázka ohľadom partnera / partnerky.
0vecka, preco vsetkych hadzes do jedneho vreca?ako mozes tvrdit ze som si nebola schopna najst sexualneho partnera?!hahahaha...mala som milion zaujemcov ale ja som zaujem nemala.aj ked som si myslela ze to urobim v poslednej chvili som si povedala-nie...cakala som dost dlho na to aby som sa vyspala s niekym pre koho to nic neznamena....ja nesudim ludi co sa rozhodnu vyspat s niekym na prvy raz len preto ze su nadrzani a ani toho cloveka nepznaju-je to ich vec ...a takisto by som bola rada keby mna nikto nesudil za to ze nechcem spat s niekym koho nemam rada a kto nema rad mna....je to kazdeho osobne rozhodnutie a kazdeho osobna vec, za to ze niektori si to nevedia predstavit, neznamena ze je na tom nieco divne-nie je! nie som jedina a ani divna...nie som skareda, otravna, hlupa ani nic...proste som nemala stastie v laske a pre mna prvy sex=laska...kto ma iny nazor-jeho vec, ale nevynasajte tu divne usudky o vyzore alebo neschopnosti si najst niekoho na sex-tych by som mala zastup-ja som nebola schopna si najst lasku!
kto povedal ze panenstvo je najcennejsie co mame? ja som bola fakt hrozne rada, ked som sa ho konecne zbavila!
2 Algebra toto budes hovorit tak do 30tky a potom skoncis ako biela macka...
Odkedy panenstvo znamená že dievča je škoredé? bože môj..
ja mám 18 a som panna. nehovorím že by som sex nechcela, len ešte som nestretla nikoho s kým by som ho chcela mať. škaredá si trúfam povedať nie som. Autá na mňa trúbia, chalani a chlapi sa za mnou otáčajú, stále mi niekto hovorí ako dobre vyzerám, akú mám dobrú postavu, vlasy..tak nech tu niekto prestane šíriť nezmysly že je to o tom.Je to o tom, že niektoré dievčatá nechcú spať s chlapom len preto, aby už neboli panny. Vážne baby, aj keď sa zato hanbíte, kto vie že ste panny? To nie je niečo čo môžu okoloidúci na vás spoznať. Dokonca ani chalan, ktorý vás pripraví o panenstvo to nemusí spoznať ;) tak čo sa všetky ženiete za niečim čo na prvýkrát bude aj tak o ničom.
2 panča oni sa nesmeju na tom ze nieje stetka ale na tom ze je prirodzene ze kazdy zdravy clovek chce sex a tieto 30 rocne panny neboli schopne si sexualneho partnera najst ... a fakt je do smiechu ked potom pouziju 100x otrepanu frazu ze cakaju na toho praveho...
smiat sa na tom moze len vytrety dement. Co je smiesne na tom, ze dievca nie je flandra? Spat s niekym len preto, ze ine to uz maju za sebou? Tak to je trapne. O co sa da prist? O sebauctu, zdravie?
nic sa tu neda zmeskat...
biela macka, vysmechu?prosim ta....nikdy som sa nestretla s tym ze by sa inteligentni ludia na niecom takom smiali-su prekvapeni, to musim potvrdit ale nikto sa nikdy nesmial...akurat par mojich "dementnych"kamaratov vzdy krutilo hlavami a od 18ky ma volali do postele ze nech "viem o com to je"...hahaha-prislo mi to skor vtipne