panenstvo

doubledog

to je prejavom toho, ze zeny sex vnimaju ako obchod, sexom zena muzovi nieco dava (a ten musi za to nejakou formou zaplatit)

v kazdej zene je kus ku*vy a panny nie su ziadnou vynimkou. akurat pristup k svojej vagine prenajimaju za specifickych podmienok.
inak tam ziadny zvlastny rozdiel nie je.

wreck

'nikto dievca nad 20 nepovazuje za pannu' -- ine kriteria definuju to, ci je niekto panna, urcite nie vek. :))

ano, moze zle zareagovat. moze mat zlu skusenost, traumu alebo nejaky blok. mozno existuje aj virginofobia, chorobna hroza zo zenskeho panenstva. :) fobie su rozne. zdravy chlap sa skor potesi, aj keby v mojom priklade dole uprednostnil tu skusenu.

myslim ze z toho robis zbytocnu vedu. maj sa rada taka aka si. TO je totiz na tebe vidiet a vtedy si pre chlapov pritazliva.

wreck

????????, je iny tym, ze nevies co mas robit a ocakavat. psychika robi vela, si aspon trochu vystresovana, mozno napata, preto zvycajne prvy sex za vela nestoji, ale nejako zacat musime.

jeden z dovodov preco niektori muzi uprednostnia skusenu zenu je ten, ze taka dvojica je zohratejsia. kazdy uz vie ako to funguje, ake su polohy, co sa da a co sa neda. je to podobne ako ked robis svoju oblubenu parovu aktivitu, ale tvoj partner je uplny zaciatocnik. napriklad tenis. radsej si zahras s niekym, kto ti je aspon vyrovnanym superom, ak nie je od teba lepsi, nez s niekym, kto nikdy nedrzal raketu v ruke.

tym, ze panna este nevie co a ako ma sklon k pasivite pri milovani a to vacsina chlapov, vratane mna, neznasa (znama to situacia ked zena lezi na posteli ako kus dreva). sexualne spravanie zeny, najma vyrazna proaktivita na ukor reaktivity, a celkova obratnost vo veciach okolo sexu, su na zene pre chlapa velmi pritazlive. uz len samotne uvedomenie si, ze zena chce sex, je pre chlapa velky stimul. tu prave panna straca body kvoli nedostatku skusenosti.

toto je teda zopar dovodov preco niekoho viac pritahuje skusena zena. urcite su aj dalsie, mozno ostatni doplnia.

ja by som ale napriek tomu uprednostnil pannu, pretoze moznost byt jej prvy a moct si ju 'vycvicit', zaucit ju do tychto veci, a postupne z nej urobit skusenu, ma v mojich ociach daleko vyssiu hodnotu, nez ked ju to uz naucil niekto iny. samozrejme hovorime o hypotetickom priklade kedy vedla seba stoja dve uplne rovnake zeny (fyzicky aj psychicky) a ja si mam vybrat ci chcem pannu alebo nie.

podla mna sa trapis, aspon to vyzera ze sa trapis, uplne zbytocne.

?????

Je pre skuseneho muza problem byt s tkym dievcatom? Moze na to zle zareagova?Lebo ,co ja sa stretavam s muzmi aj babami,nikto dievca nad 20 nepovazuje za pannu a nejde o ziadnych sedlakov alebo nevzdelancov.

veronicka2

vy ste ako one niektory :D padol tu nazor ze panna zacne sukat a potom bude taka ista ako niektore zena co striedaju muzov. si uvedomte ze to neni o tom ci je zena panna ci nie omg :D to je o povahe. ja som bola s piatelom 1x ako panna a sme spolu uz 5 rokov a v zivote by ma nenapadlo ho vystriedat...to je o povahe nie o tom ze panna je nedotknuta ale ked zacne bude z nej masina....to je len a len o povahe

kim morrisov

Panenstvo je cenne tym, ze je to stav kedy pri jeho strate - milovanie prežije panna prvy krat, po prvykrat je skoro vsetko v zivote čarovné dievcina ma cosi co chce dat ako dokaz lasky pre niekoho vyznamneho(už nikdy to nebude take ako prvý krát), panna je nevinna v tom, ze nema skusenost a ta cistota a nevinnost postupne nadobuda iny charakter, prax zazrak prvého poznania popušťa.Dievčina sa dáva do rúk muža a je to krásne pokiaľ je panna hrdá na to, že je panna a ak to dáva chlapcovi on si váži ,že má možnosť byť prvý milenec.

Najčítanejšie články