Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ak vieš prečo ľúbiš, neľúbiš

an44

to Akcul> aj ja prezivam momentalne tento stav... a viem ze aj z druhej strany je to rovnake... sme neuveritelne stastni...

Akcul

Ludia chcem vam verit ze to takto je
"vtedy ho miluješ ked ta niečo k nemu pritahuje a nevieš to ani popísať ,prečo a čo to je"
pretoze asi vtomto stave sa nachadzam..

alenka_maxova

ak vies preco lubis - nelubis? No, pridam svoj skromny nazor. Vzdy som potrebovala vediet preco lubim. Ked mi to nebolo jasne, zistila som, ze nic necitim k tomu cloveku. Nevediet preco lubim je fajn na zaciatku vztahu. Kym naplno funguje chemia, kym sa dvaja spoznavaju a celou zamilovanostou sa idu zjest. Ale toto nestaci v dlhodobom partnerstve. Vediet preco som s danym clovekom znamena vediet, co mam, co chcem, co ocakavam, co ma na nom tak pritahuje a zaroven preco mi dava pocit istoty, bezpecia. Ved ked nevies, co mas v cloveku a co k nemu citis, nie si zmatena? Si, urcite :)

iotaaa:-)

Clovek sa zamiluje a az potom si sam zacne uvedomovat/zdovodnovat, preco sa mu ten druhy paci, preco ho/ju lubi. Ze je pekny, mudry, mily, uprimny acojaviemco :)
To, ze vam ten druhy pri otazke: "preco ma lubis?" alebo "preco si so mnou?" vie odpovedat, este neznamena, ze to nie je ozajstna laska. Niekedy otazku "preco" kladie aj okolie. napr: "preco sa zenis/vydavas?" niektory ludia druhych nevedie odbit prostym "lebo, lebo chcem/lubim"
Pri laske na prvy pohlad to plati duplom. Ani neviete, preco vlastne s tym druhym chcete byt. Mozno ani nesplna vas ideal krasy, ktory preferujete. A predsa vas niecim pritahuje. A cim? to je podla mna rovnaka otazka ako preco milujes prave ju/jeho? Zacinas tie zdovodnenia hladat.
A rovnako je to so znamymi/kamaratmi, ktori sa dlhsie poznaju, aj svoje vlastnosti poznaju a predsa sa zamiluju az po case. Tiez nevedia preco, ale obcas to zdovodnuju slovami.
Takze taketo zdovodnenia lasky pred druhymi by som ja osobne nebrala ako dokaz toho, ze ma druhy nelubi.
Iba v pripade, ak by ten clovek naozaj zamilovany nebol a bol by s tym druhym len pre vizor, penize, alebo ze je idealny akeho chcel... Tak vtedy je to naozaj blbe a ten druhy na to musi prist inak ako sa pytat na zdovodnenia lasky k nemu.

hociaj

suhlasim s bingham, vela zien je teraz takych, dokonca aj moja uz expriatelka o ktorej som si myslel ze je rozumna a uzasna, mi proste povedala ze ma miluje ale potrebuje niekoho viac pri peniazoch =D skvela doba

Najčítanejšie články