16 rokov a iba 154 cm ?///

suns

:)
a okrem toho, ta operacia ti prida max 10cm, zlomia ti kosti, nadpoja nove "pripojky" :D a musis lezat 3 mesiace na lozku.. samozrejme, povod tychto nezmyslov je v cine...

mifor

Milá skarlet, lieky na rast ti nikto nedá, tie sa dávajú len pri určitých diagnózach, keď si skutočne nízka. Ináč to spomínané predlžovanie nôh, pokiaľ nie je zdravotne indikované, si musí pacient komplet hradiť sám, a nie je to zanedbateľná suma. Je bolestivé a prináša následky do konca života. Ja mám 145, bola som v škole samozrejme úplne najnižšia, no a čo. Komu sa nepáči, jeho problém, nie môj :-)

paganstorm

suns to povedala vystižne a ja dodavam, že čo je male, to je zlate :-P

alebo si možeš dať zlamať na plastike kosti v nohacha a nosiť tie bolestive konštrukcie, aby ti narastli dlhšie, tak to vraj robia svetove modelky, ale stoji ti to za tych par centimetrov navyše?

xill

a hlavne si kupujem veci v detskom v ralph lauren maju na 165 cm ešte oblečenia detske takže mam tam zaruku dobre a omnoho lacnejšie nakupim a ty to iste (:

xill

si robiš srandu? ja mám 17 a 150 cm a som spokojna . Neskor budem nosit opatky a nebudem vyššia ani vnich nebudem vyššia ako muž (: je to super nestresuj

ladida

skarlet nic si z toho nerob,male zienky sa muzom pacia a vzdy mas moznost dat si vysoke podpatky a hned mas +10cm.myslim si,ze byt vysoka je daleko obmedzujucejsie..ja mam"iba"172 cm a v podpakoch som takmer vyssia ako manzel..netrap sa vyskou,no tak si drobna..podla mna su male zeny krasne!