Kvapka pri sexe - ako to teda skutočne je?

Príspevok v téme: Kvapka pri sexe - ako to teda skutočne je?
23333

Veľmi veľa som už o tom čítala, ale nikdy som nedostala úplnú odpoveď. Keď sa žena vzruší, zvlhne. Je to celkom prirodzená vec a vždy som si myslela, že je to prirodzené aj u mužov. Jednoducho penis tiež pri vzrušení chlapa je vlhký. Ale čo je potom tá kvapka ako sa o nej všade píše? Je to tá vlhkosť, ktorú chlap, rovnako ako žena vypúšťa pri milovaní (ale predsa bez toho by bol sex "suchý") alebo je to to, keď chlap má sex a už pomaly dôjde ku ejakulácii, ale zastaví to resp. keď je veľmi vzrušený a má pocit, že akoby taký jemný prúd z neho už vyšiel. (samozrejme ešte sa nespravil). Ja s priateľom mávame zvyčajne sex bez kondomu, prípadne ho nasadíme neskôr, automaticky keď akoby z neho vyšiel ten jemný prúd, dávame kondom. Tak ako to vlasnte je? Dá sa teda otehotnieť aj z mužskej vlhkosti?

janekMY33

presne tak to je ten mali prud co s neho vide a dokonca moze obsahovat spermie.Podla mna tie kapky lasky to muzske zvlhnutie obsahuje asik velmi casto spermie tak otehotniet sa urcite da

23333

Zaujímalo by ma ako má byť človek informovaný, keď každý sa začne len smiať, že píše hlúposti. Nie som už pubertiačka, ktorá nevie základné veci a hneď ako pôjdem na prehliadku ku gynekológovi tak sa ho nato opýtam. Všade sa totiž o tom píše a ja nemienim každý mesiac stresovať či nie som tehotná. Ale poriadne vysvetlenie čo to tá kvapka je, som zatiaľ nenašla nikde.
xxl: Ďakujem, idem si to prečítať.

xxl

J111 - nemôžeš si písať čo len chceš, láskavo si prečítaj a pripomeň základné pravidlá fóra. Častokrát si na hrane, keď napr. urážaš iných; takéto tvoje príspevky budem nahlasovať. Väčšina tvojich príspevkov má ďaleko od hodnotných a inteligentných diskusií, čo je cieľom tohto fóra.

xxl

príspevky od J111 neber do úvahy, on patrí medzi tých tupých prispievateľov, ktorý sem dávajú väčšinou len blbé poznámky.
K tvojej téme, je potešiteľné, že až takto detailne sa zaujímaš o mužské veci... Odporúčam Ti prečítať si prvú reakciu v téme "Pravdepodobnosť otehotnenia" od užívateľa "Kvety zla".

23333

Je to sekrét prostaty, ktorý sa vylučuje vtedy, keď je muž vzrušený, pričom to nemusí byť len pred pohlavným stykom....

23333

Nie? a ako čo to potom je keď ho dráždim a doslova je vlhký a vyzerá to podobne ako u ženy? Mala som 4 partnerov a pri všetkých to tak bolo. Čo to potom je.....