nenormalne mi v poslednom čase začali padať vlasy. prejdem si cez ne rukou a celý chumáč mi ostane v ruke. môže mi chybať nejaký vitamin?čo mam robiť?dakujem
Moje vlasy, pomoc!!!!
vy ste co zac? certik a filaga? nejaky vtipalkovia, co velmi radi ludom zneprijemnuju zivot? nemate co robit? si najdite nejaku zensku. prave mi to doslo. nemate na to a preto si svoju samotu vybijate na nevinnych ludi, co chcu len poradit.
neignoruj vtipalkov, priprav sa na to najhorsie a uz ta nic nezaskoci!
uz si skusala z teleshopu tu blbost co ti brnka na hlave?
Ignoruj vtipálkov a Zinok sa dá kúpiť v každej lekárni, skús aj brezovú vodu - v drogérii - starý prípravok ale dobrý, určite ti to pomôže. Skús si ak si vlasy farbíš troška obmedziť kým si ich nepreliečiš.
presne ako pise certik, ked nechces ist do parochnoveho studia, tak ja ti nastrelim nejake vrkociky na hlavu a kukuricu pod pazuchu ak chces.
awi, obavam sa ci to nie je ta choroba, pri ktorej nestratis vsetko ochlpenie a ovlasenie. minule ukazovali jednu zenu v crepinach, ako zo dna na den jej vsetky vlasy a aj chlpy vypadali. a vraj to uz nenarastie. si urcite pod stresom. neviem co si, ci muz ci zena. ked muz, mozes ist aj dohola. a ked zena, tak do parochnoveho studia, alebo satku na hlavu.
ha ha, vtipné filaga
dakujééém?da sa to kupiť normalne v lekarni ako tabletky?
awi >> to je v pohode, to aj moje macicky maju. prejdem im rukou po hlave a cela od srsti. Fakt sa nemusis nicoho bat.
Zinok !!!!!!