ako to napravit?
dobry den, vzdy som ejdla, co mi chutilo, amala som cca 50kg na 171 cm - ciye pekna zdrava stihlost...lenze omrzela ma rzya a zemiaky (a som celiaticka, tak preto ich jem casto nemaju muku psenicnu etc. a nie su take studene,suche,drahe a umele ako celiaticke vyrobky, hoci ajsne ze si chrustam aj musli celiaticke napr. ale cloevk chce predsa VARENU stravu :)) ...som v taliansku, tu sa bezlepkovy vyber dost zuzuje, no ku pointe: schudla som , pricom som NECHCELa SCHUDNUT - mam cca 43 kg a tych 7kg chcem nabrat tak, aby mi z jedla nebolo zle- schudla som ich, rozmyslala som dlho ako, a prisla som na to - tym, ze ma omrtzela ryza a zemiaky som nacas mala kukuricne chute- kukuricku som ejdla aj ored tzm, no vzdy tvorila emnsinu jedalnicka, tak som bola zdravo stihla, teray tvorili kukuricne vyrobky vecsinu a clovek tu kukuricu dost z tela vyluci takze nie ej az taka vyzivna - co som netusila, myslela som, ze ked ma podobne kaloricke hodnoty ako rzya a yemiakz tak ze mi kukuricne corn flakes etc. tieto veci plnohodnotne nahradia, no mnylila som sa, nesledovala sa, a vyzeram velmi chudo --- staci sa navratit ku povodnemu jedlanicku? pridala som castejsie ryby, vajcia strukoviny a chude meso nech mam viac bielkovin :) ... myslite si, ye som si mohla vazne poskodit kosti? dufam, ze nie, chcem pevne huste kosti :) ...neybnasam, ekd ma rodina nuti ye :jedz VIAC lebo jem tak akurat 5x denne, niekedy aj 6x denne, mam zdravo roydloyenz jedlanicek, schudla sdom s tou kukuricou si myslim...tak uz do mna postupne nastastie rodina nerzpe ze:jedz viac: lebo ked ma s tym pri jedle stresuju tak sa musim ukludnit, oddychnut a az tak som sxchopna jest nech nemam vredy. Nastastie to uz pochopili ----mliecne vyrobkz nejem lebo mam aj na laktozu alergiu a som alergicka aj histaminove produkty- mam histaminovu intoleranciu, cize ziadne: babany,pomarance sunku, kecup, sunka, klobasa (tieto 2 veci mi nastastie ani nechtutia, no babany milujem ) surovu kyslu kapusrtu...ale toto schudnutie s histaminom nesuvisi, histamin nie je v zakladnych potravinach...ako zdravo zahustit kosti, aby som sa nasilu enpchala jedlom, jedla tak ako doteraz ale mala nas5 povodnych 50kg? leto sa blizi, chcem byt v plavkach zdravo stihla zena :) dakujem