hej alebo ked mas auto, tak mas vlastne stale nejaky necakany (alebo aj cakany)vydavok, okrem beznej udrzby a benzinu, neustale nieco, napr. kazdeho stvrtroka poistka (podla intervalu, v akom platis), dane, STK, plyny, potom ti ho treba udrziavat, umyvat, vysavat, odidu ti stierace, alebo ti treba nove pneumatiky :DD, no a napr. staci, ze ochories alebo mas dlhotrvajucejsi problem a hned kopa doplatkov za lieky na predpis alebo velke vydavky za lieky a doplnky vyzivy, ktore nie su na predpis, ci specialna strava..., alebo ma niekto väcsi sviatok, treba sa ti poriadne obliect, alebo chces niekam ist, na vylet, alebo priatelku aj obcas niekam pozvat, takze par eur mesacne musis mat rezerve aj na toto, dalej musis ratat aj s tym, ze hoci budete platit zalohu za plyn, elektrinu, nevies, ci to bude stacit a vzdy musis pocitat s NEdoplatkami, takze ked pride vyuctovanie raz za rok, mozu to byt dost velke palky, ked si neustriehnete spotrebu alebo ked budete platit nizke zalohy, ja preto radsej naschval platim viac, sice je to mesacne vyssi obnos, ale kludnejsie spavam, lebo po minule roky som zazivala soky a uz nechcem :DD
no a co sa vydavkov na stravu, drogeriu a pod. tyka, urcite vyuzivajte akcie, vsak vam chodia iste letaky do schranky, to sa da super vyuzit pri potravinach,a le aj pri veciach ako toaletak, prach na pranie a pod., ono sa to nezda ale rocne tym usetris kludne par sto eur, ked rozmyslas, co KEDY a KDE kupis