Fero, prepac, ale ja sa niekedy na tvojich komentoch rehocem :DD, ze 'rodicia v soku, ze odchadzas' :DD, vsak si stary cap! uz si mal byt aspon 10 rokov mimo dom! ;-D
ok, vzhladom k tomu, ze na Slovensku je bezne ostat u mamky dlho, aspon teda 5rokov :DD
Fero, k tomu dochadzaniu, tak si ma zasa raz rozosmial, ze vstavas o 7:30 a do prace ides na 8:00, pocuj chlape, ty sa mas jak prasa v zite :DD a ze 9r, to mas 9r tu istu pracu? :DD, ale uz vazne teraz, pytal si sa, ze ako s dochadzanim, tak 50km nie je ziadna vzdialenost, ja poznam ludi, ktori dochadzaju denne 200km, takze vies aky bude moj nazor na to, poznas ma - ide o to, co tebe vyhovuje z dlhodobeho hladiska, aky si, lebo vzdy zavisi od cloveka, su ludia velmi pohodlni, su ludia, ktori maju vrtulu v zadku a nerobi im problem dochadzat denne 100km hore dolu, proste zavisi to od toho, aky si clovek a tym padom sa zariad podla toho, co sa priatelky tyka, pises, ze robi 12-tky, neviem, aku ma pracu, ale poviem priklad, ak je napr. zdravotna sestra, tak sa narobi viac nez dost a v tom pripade by som brala ohlad na nu, ze este aj dochadzanie k tomu by bolo fakt moc, neviem aku pracu mas ty, ale ide mi teraz najmä o fyzicku a psychicku narocnost vasich zamestnani, toto by si mal zohladnit asi ako prve - ak mas napr. ty pracu v kancli a tym padom sa narobis najmä psychicky a fyzicky nie, tak urcite zvladnes dochadzanie lepsie, ako ona, ktora bud stoji vo fabrike alebo opatruje ludi, dviha ich a pod. - chapes, co myslim
ja si myslim, kedze si chcel pocut moj nazor, ze by ste si mali vyskusat nejakych par mesiacov a UVIDITE, ako vam to pojde, vo vztahu, v spolocnom byte, so spolocnym hospodarenim, mate zmluvu na byt na nejakych par mesiacov a pocas nich sa rozhodne 'samo od seba', co dalej
podaj report! a drzim silno palce, nech vam to vyjde :-)