Sice len z casti, ale predsa.Neviem, ako to napisat bez zbytocneho opisovania.Napr dokaze povedat o nejakej herecke, ze je skareda, o hocikom, co chlap, ci zena.Dokaze tak skritizovat druheho, ze ho doslova zvozi pod ciernu zem.Niekedy je na mna nevrly, ked toho ma v praci vela.A uz sa aj stalo, ze na mna par krat vyskocil za hlupost, napr neodpovedala som mu hned na to, co sa pytal a on: tak bavis sa so mnou, ci nebavis ci co?...alebo sa hodne do vsetkeho miesa.Dokonca aj mame do varenia ci pecenia, toto sa mu nepaci, tamto sa mu nepaci, ja by som ho asi zabila...to su vsetci chlapi taki sebavedomi a vsetecni?
Nepaci sa mi povaha mojho partnera...
ahoj leila. Tvoj priatel je pravdepodobne NARCISTA, a stym nenarobis nic, len si znicis nervy a svoj zivot...Pozri si www.narcizmus, alebo patplogicky narcizmus, a uvidis ci jeho povaha suhlasi s touto diagnozou.
Ja mam len imaginarnu priatelku, ale viete ake ma velke kozy? Nie.
leila, dôležitejšie ako dobré vlastnosti partnera sú práve tie jeho zlé. Môže mať 1000 dobrých vlastností a JEDNU jedinú zlú, ktorá ak ti trhá žily, tak dovidenia. Nemá to význam. Ak ho nevieš prijať aj s jeho zlými vlastnosťami, bude to trápenie pre vás oboch
Ak ti Lezie na nervy ako sa chova a este k tomu, k tebe, a po pol roky? tak z kratsej cesty odit, Potom to bude tazsie.
Leila, keď človek položí otázku, spravidla už má v sebe odpoveď. Aj ty si ju mala. Určite si nečakala, že ťa začnú kritizovať a obviňovať z vypočítavosti. :o) Ty si len chcela podľa mňa počuť, či je to normálne. Môžem ťa uistiť, že je to absolútne normálne takéto správanie. Sama si napísala, že má priateľ toho v práci veľa a vtedy je podráždený...možno aj inokedy. Fakt ale je, že je vnútorne nespokojný, unavený a potrebuje "revitalizáciu" A to ide najrýchlejšie cez druhého človeka,ktorý je na rane, ako sa vraví. A to si trebárs ty, mama. A tak začne...pchá nos do všetkého..od hrncov až po make-up herečky. Vy zareagujete a to je to, o čo mu podvedome ide. Skľudní sa a ty si na prášky...:oP Ak chceš teda vedieť čo s tým a nezabiť ho, nuž proste nereaguj, alebo ak áno, pokojne. Nedaj sa zatiahnuť do hádky. Jemu je totiž jedno, aká reakcia u teba prebehne, či hnev alebo pokoj...jemu je to rovnako príjemné. Len ten hnev ubližuje tebe. O to celé kráča...;o) Tak pri najbližšej úžasnej výpovedi o nejakej osobe, úsmev na tvári a pokoj...áno láska, máš pravdu...Upozorňujem ťa, to nie je klamstvo, to je terapia pre takéto rozhádzané bytosti..;o))
tak sa s nim rozid ak ti toto vadi....Ja by som napriklad nedokazala milovat niekoho, na kom by mi vadila jeho povaha. Ale to som ja...No a aby ste si boli kvit, opytaj sa ho, ci jemu na tebe vyhovuje vsetko. Zistis, ze aj on ma niekedy chut ta zabit za niektore veci, co robis...
A ty si myslis ze niekde najdes ineho ? :D
Spravny chlap dokaze skritizuvat aj princeznu dianu :D
naopak, ja si myslim, ze Adam to vystihol uplne presne...a leila, ked sa ti nieco na partnerovi nepaci, ries to s nim, nie na fore...
AdamKrt si už fakt trápny s tým ako sa hráš na "vševediaceho" popri tom tvoje príspevky nestoja za nič ...