Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, že aky krem si mam kupiť na tvar? Mam 24 rokov, normalnu pleť ale od make up - u mam občas take male vyražky. A proti vraskam kedy zacať volačo použivať? /aby som v buducnosti nemala :D
Aký krém používať na tvár?
maju ho vo fann parfumerii...ale isto aj marrionaud...normalne tam chod a vypytaj si nech ti "nacapuju" do teglika nebudes predsa kupovat macku vo vreci musis skusit co ti sadne :) inak velmi dobre hydratacne kremy ma aj bioderma v lekarni ju kupis...
mne sa nerobia z make upu vyrazky praveze naopak ak sa vyhadzaem napr pred mensturaciu tak ten makeup mi to pekne zakryje a akoby vysusi takze je to ok :) pouzivam lancom tenit idol ultra, vydrzi 24 hod overene ;)
Ten biotherm gel kde kupuješ? A tebe sa nerobia vyražky od make up-u?
v tvojom veku (inak som rovnako stara) ked este nemame vrasky, treba hlavne hydratovat, hydratovat a hydratovat, dobre odlicovat a pouzivat ochranny faktor :)
ja teraz pouzivam od biotherm hydratacny gel celkom som spokojna, cez den pouzivam make up od lancome s ochrannym faktorom, a odlicujem sa miceralnou vodou od biodermy :)