psychiater

Príspevok v téme: psychiater
nick

dobrý den.liečila som sa na psychiatrii z depresie.mala som lieky a pár krát do roka po ústupe najhorších príznakov ,sedenia u doktora. čo čert nechcel(určite chcel) stretla som sa tam s jedným od nás a ten to vykvákal všade kde mohol ,teraz som považovaná v tomto zapadákove za blázna nenormálnu,lebo ten kto má takýto problém a rieši ho neni normálny,na psych.musí byť len niekto s vážnou poruchou.už tam nechodím ale nálepku psychopat zrejme,len tak nestrasem leze mi na nervy úbohosť a malomeštiactvo tohto národa.starí ľudia vraj bývajú múdri ale čo vychovali niektorých za netvorov a sami sa takisto chovajú,v čom je tá múdrosť, ??

J111

Ja mam zase pocit, ze moja doktorka nebude asi celkom normalna. Je to psychiatricka. Dnes som sa bol opytat v lekarni a potvrdili mi moje podozrenie, ide ma slak trafit. Ma vsetkych pat po kope, ked mi dava liek, ktory je rok po expiracii? V lekarni mi povedala, ze v ziadnom pripade taky liek nesmiem uzivat.

J111

Take nieco sa rychlo rozsiri. Nic si z toho nerob. Najlepsia obrana je utok, niekomu povedz, ze sa liecis na depresie a mas vybavene. Najlepsie takemu, co to kazdemu vytara:D Klin sa klinom vybija.