chcela by som vediet , ci mate skusenosti s velkym penisom. milujem mojho priatela , ale ma moc velky penis, a pri sexe ma to dost boli. mozeme to robit iba chvilu a aj tak nemozem kazdy den. ked to robime kazdy den co by som chcela ja, aj on , tak potom zasa asi tyzden nemozem vobec.
Moj priatel ma moc velkeho-sex
Lubrikačné a intímne gély - www.isexshop.sk
Tak ako muži majú rôzne veľké penisy, majú aj ženy rôzne veľké vagíny. To už vedeli starí Indovia - prečítaj Kamasútra.
Preco mi vojde do analu len 15 cm penis?pri vadsiej dlske to uz bolí,vsak tam musi vojist aj dlhsi
kolko ma cm?
aj to je pravda ... nie je jedno aká hrúbka :D
ale je rozdiel dlhý a hrubý :D :D
takže v tomto prípade anal asi ťažko :DD ak nechce, aby ju roztrhlo:D
áno viac, predsa len tá rúra je dlhšia ako naša vagína. ale to tvrdili v nejakom dokumente, kde robili rozhovory s manželkami mužov, ktorí ich majú gigantské. a ony tvrdili, že to robia tak :D
blecha, že do análu toho viac vôjde?? tak to asi ťažko :DD
áno, ide o to byť aj fyzicky zladení ... ak sa nedá, tak skúste do zadočku, tam toho vojde viac a je to tiež dosť veľmi erotogónna zóna.
Ja mam kamarata s 20 cm a jedna baba s ktorou chodil s tym tiez mala velky problem - bolelo ju to, musel byt velmi opatrny, bol kvoli tomu neustale pri sexe v strese, takze sa kvoli tomu museli napokon rozist. Ona si nasla ineho a je to v pohode a on si nasiel tiez inu - ku podivu ta jeho nova baba je take male stuple nic a ta s tym problem nema aj ked ide do nej naplno - naopak, vraj sa jej to dokonca paci. Podla mna aj u zien ide o to, aku maju vaginu - urcite su v tom fyzicke rozdiely.