Moji rodičia zbožňujú môjho priateľa, to by ani nemal byť problém lenze on z rodiny kde nikdy nemali dostatok peňazí a on robí robotu kde tak isto moc veľa nezarobí a tu je ten problém. Keďže moji rodičia nikdy nemali problémy s peniazmi niesme bohatý ale máme všetko čo patrí k štandardu a od kedy som s ním tak sa mu snažia vo všetkom pomáhať...dávajú na benzín, teraz mu oco dal peniaze na nové auto a je toho viac mama kupuje sladkosti čo on má rád, stále je pre neho urobený obed, večera, všetko čo potrebuje môj oco vybavý a ja začínam mať pocit, či neni so mnou vlastne kvôli nim. Nemáme nejaké extra probémy vo vzťahu, len jedno vo mne stále rezonuje, keď povedal, že neni do mna zamilovaný, ale ma má rad. Neviem.
Rodičia a môj priateľ
winki, podľa mňa máš oprávnené obavy. Tvoji rodičia sa k priateľovi správajú ako k malému decku - dávajú mu úúúplne všetko v čase, kedy by sa mal snažiť už postarať sa o seba SÁM. Ten nedostatok by ho mohol motivovať a vyburcovať k tomu, že chce byť lepší/šikovnejší/múdrejší, aby sa dokázal postarať o seba SÁM (aby našiel lepšie platenú prácu), aby sa RAZ aj on vedel postarať o rodinu.. Čo sa stane s deckom, za ktoré robia všetko rodičia? Je neschopné, nesamostatné.. proste des. Načo by sa tvoj priateľ namáhal a pracoval, keď všetko dostane bez námahy? Dávať priateľovi peniaze na nové auto, či benzín považujem za prehnané.
Ďakujem..:o) Šťastie podľa mňa nie je žiadne mystérium, sme to my sami a naše postoje a názory..tie nás robia šťastnými alebo nešťastnými...druhí nás iba odzrkadľujú...to, akí sme my sami k nim..;o) Tak sa drž..:o)
mas fantastickych rodicov,takych si vaz ....ja co by som za toto dala,keby sa tak chovali k partnerovi mojmu ..vaz si to ,je to vzacnost
Winki, na tomto fóre ma najviac asi udivuje to, že väčšina ľudí reaguje vo vzťahových otázkach veľmi negatívne...asi tu nie je veľa šťastných ľudí. Možno sa mýlim. :o))
Ja by som si na tvojom mieste teda ťažkú hlavu nerobila. Podľa mňa, keď píšeš, že problémy nemáte, tak čo riešiš, že ti lásku nevyznáva každý deň?? Láska sa predsa prejavuje a nie vysvetľuje. Zamilovanosť je stav, kedy si toho druhého hodne, ale hodne idealizuješ a tvoj priateľ vraví, že ťa ľúbi...to je snáď rozdiel ako keby si namýšľal, že si neviem aká a potom by sa s tebou rozišiel,lebo taká nie si. Aj tá pomoc rodičov...ježiši, keby ho nenávideli, nadávali ti kvôli nemu, to by bolo podľa teba dôkazom, že ťa skutočne miluje, keby s tebou zostával??? Prečo ho jednoducho nemôžu mať radi, prečo ty nemôžeš byť spokojná??? Lebo...lebo tak je to vždy. Keď by si ľuďom šťastie na tácke dala...tak budú nakúkať susedovi, či on má také isté..alebo mrviť sa v tom....že a to toto je ono???? Buď spokojná a šťastná...práve teraz a nerieš kraviny...lebo potom nemáš čas riešiť podstatnejšie veci...:o)))
od Tvojich rodičov je to investicia do cudzieho a Ty si hlupučka naivná husička....
no ved, hlavne najprv s rodicmi, bez neho, priskrtit kohutik peniazkov aj podpory, prestat mu vyvarat obedy a vecere a vyckat na reakciu...
nech sa chlapec prejavi, taky, aky naozaj je, jasne, ze je mily a ustretovy, ved mu je dobre, ma vsetko, co si len zazela...jemu je predsa super! a este ani nemusi nejak investovat city do vztahu
noo... porozprávaj sa s rodičmi. Prečo to robia? Majú pocit, že ti musia muža "kúpiť"? Povedz im o svojich pochybnostiach vo vzťahu s priateľom. Zdá sa mi v poriadku, občas mu ponúknuť jedlo, sladkosti, prípadne nejakú drobnú pomoc, ale dávať peniaze na auto?! Platiť benzín?! Čo keď sa rozídete? Nech tie peniaze radšej odkladajú, ak sa raz vezmete, ale v prvom rade pre teba. Neviem, ako dlho ste spolu, ale ak by mi frajer ešte počas chodenia povedal, že ma nemiluje, iba ma má rád a zvykol si na mňa...v období, ktoré by malo byť najkrajšie, keď to malo medzi vami iskriť....neviem, neviem, či si nezvykol na finančnú podporu tvojich rodičov. Prepáč, ale porozprávaj sa s nimi. A sním tiež.
= vyhovujes mu ty a to medzi vami zatial
ak pride nieco zaujimavejsie, asi nebude mat problem presedlat
otazne je - ci s tym dokazes ty zit, je to najmä o tebe