Zdravim som muz :D a nemozem si pomoct a neviem ako s toho resp. poradit alebo co si otom myslite vy zeny robim v kolektive muz zena teda ja a ona sme spolu v jednom kancliku a mam taky problem to ze uz viem jej menstruacny cyklus to mi nevadi to ze mi oznamuje ked to dostala mi tiez nevadi ale vadi mi uz to ked mi povie ze prave pretiekla a musi sa ist prezliect ma niekto este takyto problem tiez alebo resp. je to normalne jej prve 2-3 dni to je skoro aspon raz do dna ze pretiekla pouziva tampony a neviem ako jej mam povedat ze ma to nejak nezaujima ze prave pretiekla a ze preco si neda aj vlozku aj tampon nevie mi niekto poradit :) ci to je bezne ked zena takto pretecie a oznamuje to alebo nieje proste sorry nejak som musel
kramy-vase dni
ja som zena a vadilo by mi keby mi kolegyna za kazdym rozpravala o jej menstruacii a podobne. nehovorim ze sa o tejto teme so zenou normalne neviem porozpravat, to nie, ale zeby mi toto vkuse rozpravala? ze kedy pretiekla a podobne? fakt ze by som jej dala najavo ze ma to nezaujima
ja len dufam, ze kolegyna nesedi na calunenej stolicke, lebo ta musi teda vyzerat :D
je to sucast vas zien tak to je normalne ked mate kramy stym nic neurobim neurobime ze? tak je to v pohode ked ma svoje dni to nejak prezijem ked vidim co si berie nema dovod sa hambit tak vidim co mam doma tak viem co je vlozka a co tampon ale tak to mi zena nepovie ze pretecie :))som rad ze sa bavite hehe na zaver dna
wreck:DDDDDDDD
Fero a inak na zaver dna si ma celkom dobre s touto temou pobavil:)))
Myslim, ze tvoja kolegyna je stastna zena, ked ma taky vyborny vztah s tebou, lebo ked si spomeniem, ze mi prednedavnom moja kolegyna povedala, ze ma problem v kancelarii pred jej kolegom aj vlozku z tasky vytiahnut...tak to je ine cislo ta tvoja:))
Ale beriem, ze ta to serie. Je to neeticke a aj pri tom najlepsom otvorenom vztahu si myslim, ze sa to nehodi. Treba vediet odkial-pokial.
Rady si tu uz dostal, tak skus obratit na srandu a taktne jej to vysvetlit.
aha, tak ked to mate medzi sebou takto otvorene, tak by som skusil pristupit na jej hru a odpovedal by som napriklad: 'hm, ja mam tiez dako mokro, pockaj, musim si to tam trochu ponapravat', a s tymito slovami by som odisiel na chvilu z kancelarie. :))
no mame dost otvoreny vztah ...a mna zaujima ci pretiekla ? to mi ver ze naozaj nie ...raz za cas ked to povie zena ok ale furt ...ok skusim jej to nejak povedat
Fero, tak ta kolegyna je hodne divna osoba:-D
Mohla by Vam to rozposielat firemnym mailom..
Kup jej balicek najvacsich tamponov, budik a vysvetli jej, ze tampony sa musia vymienat v pravidelnych intervaloch, ak o tom este nevie..
no ved to ze to ine taja je to cudne :) takze ako vidim nieje to bezna vec
zjavne si ta myli s koleginou :D
pripadne vyzeras, ze ta to zaujima :DDD
nechapem, ked ti toto zavesi na nos, zrejme mate celkom otvorene vztahy, takze nieco ako .. "toto som ozaj nemusel pocut" ju nestrapni ani neurazi. Trapnejsie je, co robi - podla mna :-))