kramy-vase dni

Príspevok v téme: kramy-vase dni
Fero11111

Zdravim som muz :D a nemozem si pomoct a neviem ako s toho resp. poradit alebo co si otom myslite vy zeny robim v kolektive muz zena teda ja a ona sme spolu v jednom kancliku a mam taky problem to ze uz viem jej menstruacny cyklus to mi nevadi to ze mi oznamuje ked to dostala mi tiez nevadi ale vadi mi uz to ked mi povie ze prave pretiekla a musi sa ist prezliect ma niekto este takyto problem tiez alebo resp. je to normalne jej prve 2-3 dni to je skoro aspon raz do dna ze pretiekla pouziva tampony a neviem ako jej mam povedat ze ma to nejak nezaujima ze prave pretiekla a ze preco si neda aj vlozku aj tampon nevie mi niekto poradit :) ci to je bezne ked zena takto pretecie a oznamuje to alebo nieje proste sorry nejak som musel

fero11111

wreck

ako uz idete do extremu :) stou zalobou netreba prehanat niesme v amerike zatial nie ale wreck ak mozes tak mi to nejak objasni alebo jak to mam chapat ??? lebo naozaj nechapem ako spojit sex jej kramy a to ze pretecie alebo viem o jej kramoch ? ako myslis sex pocas kramov ci ze je citliva alebo v akom smere? alebo co si myslis ze tym sleduje ha ?

wreck

ano, vidim. tazko v tom vidiet nieco ine. :) ale z textu som pochopil, ze ty nie si sam, tak v tom pripade samozrejme kasli na to.

a inak jankaaaaaaaaa mala dobru poznamku. je tam urcite riziko, ze sa to moze skaredo otocit proti tebe, ak si vas vztah nahodou zle odhadol. tvojej verzii tazko niekto uveri, zato ona ako zena bude na koni. : moze ta chciet napriklad k niecomu vyprovokovat a potom to otocit proti tebe. zeny obdivujem, nic v zlom, ale v tomto su niektore neprekonatelne a este sa nakoniec budu tvarit ako obet. ze to im bolo ublizene, to ich treba lutovat. :(

pozor na to. keby som nezazil, ani neverim.

fero11111

tak to zas nie ako hovorim my to mame otvorene vo vsetkom len toto uz je cez moju ciaru ona je v pohode vo vsetkom naozaj len v tomto ide cez ciaru no ale ano dnes je taka doba ze nakoniec ja bude ten uchyl a nie ona alebo ma moze aj udat dnes je setko mozne svet je divny v kazdom smere :) ale to uz je o inom

jankaaaaaaaaa

neodporucam davat na rady uzuivatela wreck,.. ta zena by ta mohla udat za obtazovanie alebo nieco podobne, alebo sirit o tebe kec ze si uchyl.. kto vie ci nieje schopna aj toho, ked robi take veci ake tu pises

fero11111

wreck teba to normalne zobralo :D:D:D nejak to prezivas viac jak ja ty vtom vidis nieco ine asi nejaku sexualitu ci co :D

fero11111

dik dik :) ja som si to aj myslel ze to je nejake cudne len som si to tu chcel potvrdit je cistotna je setko v pohode len toto je take no :)ona aj hned ide ale tiez som toho nazoru ze to citi ze ked uz je neskoro alebo tesne pred ze vie ze uz musi no

dik budem sa drzat toho :D

wreck

fero11111, a hlavne, PROSIM TA, ked to uz nejako zacnes riesit, tak nam sem aj napis ako to ide. je to sice viac-menej zabavna, ale aj zaujimava tema. fakt by som bol velmi zvedavy ako to pokracuje.

iotaaa:-)

ja skapem :-D
to vazne takato zenska existuje? ani keby som mala neviem aky dobry vstah s kolegom, kamosom, ci kym, tak toto by som mu na nos rozhodne nevesala.
a neni normalne ani to ze sa jej to stava tak casto. Keby mala 13 rokov tak OK, ale po case uz zena musi vediet ake ma v tomto smere potreby.
drz sa toho, co ti napisal wrcek ;-)