Dobry den.
Chcela by som pocut triezvi nazor :)
Mam vztah uz 2 roky na dialku, je to komplikovane, ale lubime sa. Zo zaciatku som nebola prave naj pretoze som ho podviedla :( dozvedel sa to az o rok s mojho fb :( prave vtedy sme sa dohodli ze budeme spolu zit...takze to padlo, ale nejak tak mi odpustil, s kopec hadkami. Nucil ma ze zivot nieje len zabava..co som potrebovala..Prerusila som contact s kopec priatelmi a do decembra 2011 ma klamal kazdy mesiac ze pride, ale nikdy neprisiel a bal sa mi povedat pravdu, ze potrebuje sa vyrovnat s tou neverou... sme v kontakte akoby 24/7. Stretavali sme sa kazde 3 tyzdne. v decembri 2011 som sa rozhodla ze odidem do Anglicka za sestrou kde som do teraz. Myslela som ze ho pohne, ale problem je ze chodi do skoly, tak sme sa v januari dohodli ze ked ukonci skolu, pride za mnou, ale ja som uz na prasky s toho cakania, skola mu konci o dva mesiace a ja stale nemam pracu a uz mi prepina s rozmyslania ci pride alebo nie stale sa s nim hadam ci to mysli vazne hm..(a je to nemec, rozpravame sa len po anglicky, takze je tazke niekdy vysvetlit si veci) :( mozete mi niekto poradit prosim?
DAKUJEM