Psoriáza - Lupienka

odporucam

Na psoriázu odporúčam masť Dr. Michaels. Je síce drahá, ale účinná. Mame po štyridsiatich rokoch zmizla lupienka a nič iné jej nikdy nezabralo. až táto masť.

bobo velky

bio: Máš klasické šúpajúce sa ložiská, alebo inverznú psoriázu? Inverzná psoriáza je skôr ako zaparená koža bez lupín, ale zato "páli".

iotaaa:-)

To s tymi fajciarmi a obeznymi neni pravda!!! Ten moj neni ani fajciar (nikdy nebol) a neni ani obezny (od toho mal vzdy daleko). Priznakov sa zbavis (ako uz bolo pisane) spravnou zivotospravou a treba sa vyhybat stresom, najlepsie stres odburat sportom. Masti mozes pouzivat ako doplnok pri hojeni ran (ak to mas velmi zle, zapalene) ale tie ti to nevyliecia. Tak drzim palceky, nech sa toho zbavis :-)

dsgfdsgsg

ja som mal niekedy p osebe asi 30 skvrn a teraz nemam ani jednu ..z casu na cas sa mi stane ze sa mi objavi niekde mala botka a vtedy viem ze som asi opat zamoril telo ..
kebyze som pokracoval z botky sa stane velke lozisko ,lenze ja vtedy si dam na par dni dietu a botka opat zmyzne ...je to ako varovny prst ktory vravy pozor :D psoriatici su bud fajciary alebo obezny ludia :D uz telo nema ako vyplavovat skodliviny z tela pre ten hnusny tuk

bobo velky

Najprv budeš skúšať všetko možné aj nemožné a potom ... potom si na to zvykneš. Nájdeš si svoj spôsob ako zmierňovať príznaky a naučíš sa so psorkou žiť.
PS: Neboj sa, nie si sama. Sú nás tisíce.

aivi

Odporúčam vám mast dr. Michaels. Mama má po rokoch trapenia krásne čistú pokožku. Je sice drahsia, ale výsledok stojí za to.

iotaaa:-)

dsgfdsgsg
A ze nesmie psoriotik mlieko, to zanmena ze ani tvaroh, syr a jogurty???
A je fakt, ze maso jeme, cca 2x do tyzdna a toho sa asi nevzda (tak obmedzime este).
Inak nefajci, nepije, solit som ho oducila uz davno a mastne sa snazime tiez obmedzovat na minimum. Ostatne +aktivity dodrziavame spolu. Len este neviem co predstavuje ta dieta a ako myslis to bahno???

dsgfdsgsg

to stredove obdobie ho mozno nepriamo vyprovokovali k nezdravemu zivotnemu stylu
psoriatik nema na vyber , bud bude zit "nezdravo " alebo zmeni zivot a zabojuje