Máme veľmi dobrú známu,ktorá bude mať v tomto roku 60 rokov.Chcela by som jej niečo darovať,niečo také,ked sa na to pozrie,aby na nás nezabudla po rokoch.
Čo by ste kúpili k 60-im narodeninám svojej dobrej známej?
Ked je zalozena hlavne na rodinu, tak by som urobil mozno toto.
Zobral ju k profesionalnemu fotografovi, nahodenu aj s rodinkou. Urobil by jej profi fotografie, ako do katalogu v roznom peknom prostredi.
Jednu fotku by som vybral, taku najkrajsiu, kde bude ona a cela jej blizka rodinka. Urobila by sa z toho fotka vo velkosti povedzme 80x100cm, potiahnuta sklom, alebo na nej glazura, s efektom olejomalby. Cele by to bolo zaramovane a hrube ako obraz.
K tomu by este dostala VYTLACENU fotoknihu s dalsimi fotkami. Knihu povedzme o velkosti formatu A3. Fotografovi by ste dali vsetky rodinne fotky a fotky z jej zivota. Urobila by sa kolaz, usporiadanie fotiek ako prierez jej zivotom.
Usporiadate pre nu oslavu, obraz bude prikryty nejakou peknou latkou. Urobite pohostenie, tortu, sviecky, dostane kyticu a pekne zabalenu fotoknihu, kde na konci budu rucne napisane venovania od rodiny v knihe. Ako posledna fotka v knihe bude prave obraz rodiny. Spolocne si pozriete celu knihu a ked dojde na zaver, kde na konci bude ta spominana najlepsia fotka, tak odhalite a darujete jej tento fotoobraz. Pripitok - sampanske.
capricorn-hlúpe odpovede si nechaj prosím pre seba.
vybrator:)
a prave preto, ze vzdy bola ona v uzadi, by aspon raz mala byt ona v popredi a tak by sa iste potesila velmi osobnemu darceku, kde by si ona mohla uzit (napr. ten wellness)
VTomi no kyticu určite dostane a to ostatné porozmýšľam,ešte mám času dosť,preto som to sem hodila,aby som stihla ešte prečítať nápady...Vdaka.
K tomu, aby na Teba a na Vás nezabudla ani po rokoch, netreba ani nejaký výnimočný darček. Priateľstvo, sympatia a láska sa dá vyjadriť aj prekrásnou kyticou, tá predsa hovorí za všetko. Hlavné je, aby na Teba spomínala vo svojom srdci...
Ale aj poukaz na wellnes pobyt s procedúrami môže tiež veľmi potešiť, alebo napr. aj nejaká 3D maketa podľa toho, v čom má záľubu.
VTomi-no moja známa je založená na rodinu,síce chodia s manželom na dovolenky,ale za posledný čas veľa času venuje svojej maličkej vnučke a rodine.Je skromná,radšej zostáva v pozadí.(je lekárka aj jej muž má vysoku školu a tiež robí s ľudmi.Poznáme sa už dosť dávno,napriek vekovému rozdielu sa vieme porozprávaťo hocičom,ked sa stretneme.Moje deti ju zbožnuju,preto som si myslela,že ju prekvapíme nejakým vhodným darom.Za nápady dakujem.
urcite wellness vikendovy pobyt!!! s masazou, kozmetikou a pod., na to tieto zeny hrozne letia ;DDD
Najprv nám ale popíš tú Tvoju známu, že aké má záľuby, či napr. rada cestuje, alebo do akej miery je čiperná atď...
wellnes vikend a jedorazovy fotak :)