Ahojte, mohli by ste mi poradit - som zena a chcem sa dat do formy a schudnut aj co to do leta - ktory rekracny sport je podla vas najvhodnejsi, pri ktorom sa najrychlejsie schudne - beh alebo korcule??
vhodny sport
beh, bicykel, korcule, to aspon mna tak cez leto najviac bavi a da sa tym celkom pekne formovat postava
pre kazdeho je to nieco ine, napriklad niekto ospevuje jogu ze pri nech ako sa da paradne schudnut, no neviem skusila som.
kúpila som si bicykel z www.cyklospeciality.sk, za mňa jednoznačne bicyklovanie
nie som moc športový typ ale bicyklovanie som si za posledné 2 roky veľmi obľúbila, bicykel mám z cyklospeciality
Keby sa rozhodujem ci beh alebo korcule, ked chcem spalit, tak by som si vybrala asi beh.
Suhlasim, chodza je super, aj prechadzka s volnym tempom. Som sa bola takto s kamaratkou prejst a tolko kalorii za dve hodinky spalene ze az :)
chôdza, bicykel, korčule alebo kolobežka - tú používam pár mesiacov a som milo prekvapená, koľko kalórii podľa hodiniek pri tom spálim
www.cyklospeciality.sk
cviky s vlastnou vahou su podla mna najviac :) clovek az vtedy zisti aky je slaby :D
Mas pravdu, aj obycajna chodza alebo prechadzka, vie vela spravit, zvlast ak sa clovek v tomto smere nejak extremne nehybe
Ale ano, to bezne hovoria, ze najlepsie je zacat chodzou, ak niekto napriklad chodi autom do prace, tak nech vyskusa ist pesi :)