50. vyrocie svadby

Daniela Kosme

Osobne mám veľmi dobrú skúsenosť s hotelom Alexandria, teraz jeho popularita, ale aj celkovo Luháčovic veľmi stúpla. Boli sme tam na týždenný wellness s mojím manželom (v tej dobe sme mali tesne pred svadbou) a bol to presne ten luxus, ktorý sme očakávali a ešte nás to aj prekvapilo, lebo sme mali niečo i plus - teda aspoň nám to tak prišlo, lebo zatiaľ čo sme stihli nejaké slovenské wellness, tak som sa až s takým prístupom nestretla (čo nie je zlé, iný kraj iný mrav). Boli sme v Luháčoviciach na jar, takže nám krásne vyšlo aj počasie na príjemné prechádzky, kde sa pomaličky rozbiehali do puku všetky kvety a stromy. Jednoznačne odporúčam a ad to 50. výročie, odporúčam hotel Alexandria i preto, že tam nemôžu ísť deti do 12 rokov, takže tam nie je toľko kriku ani plaču :) a chodia tam aj zaujímaví ľudia čo do mladých i starších párov

jota

moji rodičia majú moc radi hudbu a zoznámili sa na opere Leoša Janáčka, takže sme so súrodenci premýšľali, čo by sa im mohlo páčiť a narazila som na luhačovické kúpele že jeden hotel má týždenný pobyt vrátane vstupeniek na koncerty festivalu Janáček v Luhačoviciach http: // hotelalexandria.cz tak sme sa rozhodli im to zakúpiť a budú to mať aj ako dovolenku. Neoslavujú teda zlatú svadbu, ale budú mať 50.rokov, takže preto taký väčší darček. Je to aj také poďakovanie za to, že sa o nás vždy skvele starali a ak človek potreboval, tak sa na ne bez obáv mohol obrátiť v tých najhorších chvíľach. Za dva týždne bude oslava, tak dúfam že budú mať radosť :)

VTomi

Myslel som to v dobrom, a práve preto, že ste v kontakte väčšinou cez PC, ver mi, rodičia by si oveľa viac cenili, ak by ste sa predsalen stretli všetci pri príjemnom posedení a všetci spolu s nimi ďakovali za toľké roky manželstva... Napriek prekážke s návštevou na SK si ber do úvahy, že predsalen ide o zlatú svadbu, čo je udalosť raz za života a nie všetkým manželom sa podarí dožiť sa takéhoto jubilea. Samozrejme, môžeš si pre nich zaobstarať hocijaký materiálny darček, ale...

anamarie

VTomi, rodicov navstevujeme kazdy rok a sestra, ktora byva blizsie aj niekolkokrat, to nie je preboha tak, ze nas 10 rokov nevideli! Cez pocitac sme v kazdodennom kontakte. Ty si asi milionar, ale my momentalne 3000 dolarov na cestu domov vyplaznut nemozeme.

VTomi

Keď ste už takto roztrúsení vo svete, najmilším darčekom by snáď bolo predsa to, aby ste ako celá rodina (rodičia, deti, vnúčence, známi...) všetci boli spolu pri spoločnom slávnostnom stole, napr. reštike so živou hudbou a nejakou atrakciou pre oslávencov. Existujú predsa firmy, ktoré takéto párty zorganizujú, alebo popros o to nejakú Tvojuu známu na SK. Tu ani neide o materiálne dary, ale aby rodičia mali z Vás a z prítomnosti Vás čo najväčšiu radosť.

anamarie

flegma, no nemusel si to takto napisat. Minuly rok boli rodicia u nas.
Manzel si bohuzial nemoze zobrat volno, aby sme ich isli pozriet, aj ked tohto roku by sme chceli.

flegma

no neviem, co skor potesi rodicov, ci mozno posledny pohlad na cele svoje potomstvo, alebo kus plastu v obalke...
prave pri takejto prilezitosti by ste mali dvihnut zadky a spravit im prekvapenie...
ale ak ti islo cely cas len o to, kto za teba vybeha papierovacky v banke, mala si to napisat rovno

anamarie

Vtomi a flegma, mate super napady, ale my zijeme v USA a neviem, kedy pojdeme domov (surodenci su taktiez vo svete), tak bohuzial nebudeme s nasimi pocas vyrocia a neda sa zorganizovat oslava (tu by som urcite robila, keby som bola doma). Nasi maju pred a po sedemdesiatke, ale su velmi moderni, tatko je podnikatel, internetuju, skypuju... Veriaci nie sme.
Aj mna napadla zvacsena fotka, ale manzel sa ma spytal, ci by som k sviatku chcela dostat svoju fotku a nechcela by som.
Uplne naj by bola ta darcekova platobna banka, ma ju OTP banka, presne taku by sme chceli, no cez Internet sa bohuzial neda na Slovensku vybavit nic. Uz asi len zohnat niekoho, komu sa budu dat poslat peniaze, aby tu kartu kupil a poslal nasim... Uz o niekolko tyzdnov maju to vyrocie.

VTomi

hej, treba viac info. Napadlo ma napr. aj rokokmeň vo forme obrázku - stromu, ale treba poňom pátrať, zháňať fotografie a informácie. Možno, že to vyhotovia aj na zákazku. Aj tá veľká oslava by mohlo príjemné a milé prekvapenie, na tej oslave by mohla hrať "ewergreen" hudba, ktorá je blízka im.

flegma

treba dat viac informacii, potom tu strielame na slepo...ich konicky, hobby...
priklanam sa k obrazu, portretu, alebo svadobnu fotku nechat zvacsit a zaramovat, alebo ak maju radi hadanky, nechat z nej spravit puzzle
pes, macka, ine zviera
alebo zorganizovat tajnu velku oslavu ako prekvapenie, kde pride cele pribuzenstvo...