potrebovala by som poradit,nemam ziadnych ozajstnych kamaratov, proste nechodievam vecer von, lebo nemam s kym, ja viem je to cudne, zacalo to este niekedy na gymnaziu a teraz na vysokej to je stale rovnake, je to tym, ze vacsinu dna stravim v skole, a zaluby, ktore mam ako plavanie, beh a pod. robim sama, takze nemam kde koho stretnut, v skole mam zopar kamaratok, ale to sa stretavame, len ked sme v skole a tiez sa bavime viac-menej len o skole, mam aj fajn spolubyvajucu, ale nikoho s kym by som si naozaj rozumela, neviem, kde mam najst kamaratov
ako najst kamaratov
SKAP
ale piste aj,z ktoreho ste mesta!
Ja mám 18 a Ako to tu tak čítam, zdá sa, že som na tom podobne
(Len tak mimochodom, ak by mal niekto záujem - MargotX@post.sk)
Tazko radit v tomto. Kazdy sa hra dneska na niekoho, kym v skutocnosti nie je. Ze robi chybu, zisti, az ked je neskoro. Skusit asi nejaku zoznamku. Tam sa najde skor niekto, kto by splnal tvoje ocakavania. Normalny, ale nie je nikto. Kazdy je nejaky=trochu iny, ako ty.
no ved v skolu mam v Martine, ja uznavam, ze som nespolocenska, ja viem asi som bifloska, ale naozaj mi skola zaberie vela casu, cez skuskove ani nehovorim, no zase netvrdim, ze nemam kamaratov, lebo nemam cas, ten sa da vzdy najst, len neviem, ako a kde najst normalnych ludi
Hmmm, to som nevedel, lebo to nebolo napisane hned na zaciatku. Asi by pre teba bola vhodna nejaka zoznamka. Aj ked si neviem dobre predstavit, preco by niekto staval fakultu mediciny v malom meste, kde sa neda nikoho stretnut.
tak som potom asi naozaj asocial,
podla mna v skole je minimum prilezitosti, pretoze je to len jedna fakulta v malom meste, v kruzku mam zopar kamaratok, ale sme kamaratkami len ked sme v skole, ja chodim na medinu, takze na cvikach som v nemocnici s pacientami, plus este prednasky, takze ked pridem podvecer na intrak, ucim sa na druhy den, takze uz nemam ani len naladu na nic a takto sa to toci dokola, no a na intraku je raz za tyzden party, kde su stale ti isti, ktori sa tam idu ozrat,no a toto ma teda fakt nelaka,no a ked idem behat tiez sa neda nikto stretnut, ved beham po lukach, lese, nie cez stred mesta,
no a samozrejme este byvam na dedine, takze ja neviem, co mam robit inak,
mam ist niekam sama vom s cedulou - hladam kamaratov,
ja viem ze som nespolocenska, ale ako sa do spolocnosti zaradit, ked mna nebavi chodit sa opijat do krcmi, poznam len extrem bud biflosov, kam patrim asi aj ja, lebo vacsinu casu mi zaberie skola, a potom som doma v ramci rodiny a dediny za nudnu biflosku, alebo ludi pre ktorych je zabavou to ist do baru opit sa a pod., preco nemozem stretnut normalnych ludi, ist si niekam posediet,normalne sa porozpravat, zatancovat, bez toho, aby som bola opita, na drogach,
ako vysokoskolacka, mozno mate nejake akcie typu kruzkovica, katedrovica, staci sa len pridat, alebo po skole so spoluziakmi si nechodite len tak sadnut si niekam..
v sucasnosti je velmi rozsirena aj moznost internetu, skus si s niekym zacat pisat online a ak budete mat spolocne zaujmy tak dojde po urcitom case aj k realnemu stretnutiu..
Problem nie je v tom, ze by si nemala prilezitost najst kamaratov. Behanie, plavanie, skola, to je prilezitosti neurekom. Problem je v tom, ze zijes medzi samimi asocialmi, popripade aj ty sama si asocialna. Ludia nevedia vobec nezavisle komunikovat.