... (genitalny herpes u partnera) vie mi niekto povedat nieco viacej?
Uz som sa docitala ze je to bohuzial nevyliecitelne, a nebezpecne pre partnerku. Ku kontaktu sme sa este nedostali, ale ako som sa docitala, nieje to bezpecne ani s kondomom?! Dakujem za kazdy vas prispevok a radu ...
HSV-2
dakujem za nazory, nie, nie este sme sa po nic viac nedostali, ale cenim si otvorenosti partnera....
Tiez som pocula, ze kondom vobec nechrani, potvrdila mi to aj gynekologicka. Ak to ma priatel, mozes to uz mat aj ty.
Drz sa rad, ktore ti napisal RNG. Ako, je blbost zistovat teraz od partnera, "kde" to asi mohol schytat, pretoze o tychto veciach ste mali diskutovat este pred tym, nez ste zacali sexualne zit. Vobec mi nepride v dnesnej dobe zvlastne pytat sa noveho partnera, kolko uz mal v posteli zien a podobne. Teraz je take vysoke riziko tejto choroby, ze zaujimanie sa o partnerov zivot moze zachranit ten tvoj...Prehanam samozrejme, ale je to tak. Takze ja len pre buducnost pre ostatnych...
Zvysuj si viralnu imunitu, potom to aj tazsie dostanes, aj to vies potlacat natolko, ze ti to nesposobi skody. V Strednej Europe to mam dnes vyse 25% ludi a siri sa to rapidne.
Inac nie je to len na genitaliach ale tieto virusy mozes najst vselikde v tele, tj prenos moze byt aj z nepohlavneho styku, hoci menej pravdepodobny.