To dole mám trošku iné,väčšie

Príspevok v téme: To dole mám trošku iné,väčšie
scaredtosay

Ahojte, je mi to trochu trápne, ale to dole mám trošku iné, akoby väčšie a také napuchnutejšie. Neviem ako to vysvetliť,ale keď mám napríklad obtiahnuté nohavice, tak mi to akokeby trošičku vidieť, prirovnávam to k tomu, ako keĎ má niekto väčšie bruško a napuchnuté, tak ja to mám to nižšie, možno som nejaká vadná, ale vážne neviem čo s tým, na nikom inom som si to nevšimla. Ale napríklad v niektorých obdobiach,ked mam menzes, tak sa mi to akokeby zmenší a vobec tomu nechápem. Vopred ďakujem za odpovede a za rady ;)

barunka

každý chce mať všetko väčšie, tak sa nesťažuj, teš sa z TOho. síce si to nepomenovala, ale to je vlastne jedno.

wreck

inak sranda, to som ani nevedel. venusin pahorok chrani lonovu kost pri styku. takze je skor dobre, ked je zvacseny. som si myslel, ze to je skor nieco, co nas ma zaujat na pohlad a na dotyk, nieco ako napriklad krivka spajajuca zensky pas, boky a stehna, taky ten zvislo nakresleny sin(x). :))

'In human females this mound is made of fat and is supposed to be larger. It provides protection of the pubic bone during intercourse.' -- wikipedia.org

scaredtosay

ok,poslednýkrát vďaka a budem sa snažiť mať teda rada samu seba, lebo v poslednmom čase som bola zo svojho tela zúfalá, ale nájdu sa ľudia,ktorí i takto online dokážu povzbudiť ;)
dobrú noc!

miluška00

jasné, že získaš prax. hlavne sa maj rada a teš sa z toho, čo ti príroda nadelila. každá žena je krásna. a tá, ktorá sa páči sama sebe, je najkrajšia. dobrú noc!

scaredtosay

Ešte raz dakujem veľmi pekne za tvoje rady, naozaj mi pomohli ;) a dala si mi odpoved na všetko asi, čo som na dnes potrebovala vedieť :) prajem ešte pekný večer a teda dúfam,že v tomto všetkom budem moct ziskať aj ja prax ;)

miluška00

no samozrejme, že sa im to páči, v leginach to ešte viac vidno a to je pre mužov veľmi sexy. naozaj sa nemáš pre čo stresovať.