Prosim o napiste aku mate skusenost, zacala som po vyse tyzdni po menstruacii znova krvacat. Najskor to bol len tmavy vytok ale dnes treti den uz je to normalna krv ako cez menstruaciu. Nikdy sa mi to nestalo, chystam sa ku gynekologovi, ale kedze su sviatky dostanem sa tam az v utorok. Preto sa chcem opytat ci to moze byt nieco vazne. Stalo sa mi to prvy krat, antikoncepciu neberiem.
Krvacanie mimo menstruacie! Mate skusenost?
ahoj, presne takyto problem som mala aj ja..no ja mam myom,co bol spustac mojho krvacania, lekarka mi predpisala hormony, ked ich doberiem,mala by som nabehnut spat na moj cyklus tak uvidim..co bude..trochu sa toho bojim..
kludne to moze byt aj prasknuta cysta mne sa tak rozpustila a pocas krvacania som sla na gyndu vysetril ma a povedal ze ide o to
ja som to mala tiež ... ked sa mi to stalo prvý raz som na to kašlala ale potom sa mi to stalo asi tri krát po sebe že týžden som krvácala týžden nie a týžden zase takto som to mala asi mesiac tak som šla ku gynekologičke a tá mi predpísala nejaké hormóny na úpravu cyklu som ich brala asi po rok a odvtedy sa mi to našťastie nestalo ... a myslím si že to nie je nič vážne
mam 23r, stalo sa mi pred menstruaciou ze som krvacala ale to bolo z antikoncepcie, ale teraz uz skoro rok ju neberiem cize neviem z coho to moze byt
a kolko mas rokov? podla mna nemusi ist o nic vazne... aj ked to samozrejme nie je uplne normlane...