Biely vytok a meškanie menštruácie

Príspevok v téme: Biely vytok a meškanie menštruácie
Nikol555

Ahojte, prosim vás o názor, radu, skúsenosť.
Pred mesiacom som vysadila hak. V obdobi ovu som spozorovala vytok, klasika, ale zostal mi dodnes a uz mi 4 den meskaju. Cyklus som mala ako hodinky presny. Bola som u mudr ci to je infekcia ale nepali, nesvrbi. Dalej som mala strasnu zapchu z nicoho nic, bolesti hlavy, furt unavena, nafuknuta, bolesti v podbrusku. Teraz uz len klasicke menstruacne priznaky a strasne zmeny nalad.
Mozem byt tehotna? Alebo to je z toho svinstva menom hak??

odpovedam

hak je velmi skodliva vec a s menstruacnym cyklom nema nic spolocne. Bezna zena ma kazdy den iny pomer hormonov, HAK obsahuje umele hormony a vo vacsine pripadov ti denne stale davaju do tela rovnaku davnu.

Tvoje telo prirodzene produkuje ine hormony, v inom mnozstve a nezabranuju ovulacii. Ani krvacanie pocas brania HAK nie je menstruacia, je to len krvacanie z vysadenia. HAK cyklus iba kopiruje, nenahradza ho. Preto sa po vysadeni telo musi spamatat. Citala som, ze HAK ovplyvnuje zenske telo este 30 rokov po vysadeni.

Rovnako HAK meni hustotu hlienu, tvoj vytok moze byt s tym spojeny. Rovnako su zeny pocas brania HAK nachylnejsie na infekcie a pod. Cize pockaj, kym sa tvoje telo spamata. Moze to trvat aj mesiace... mne trvalo 7 mesiacov, kym sa mi ucinky po vysadeni stratili... HAK uz nikdy viac.