som na pochybách,môžem byť tehotná ?poradte

Príspevok v téme: som na pochybách,môžem byť tehotná ?poradte
napochybach

dobrý den,
stal sa mi včera večer taký "prúser" ...
boli sme s priateľom unho,a maznali sme sa, a boli sme obaja nahí.Ja som ešte panna a nechcem sex zatiaľ,on to oddo mna veľmi chcel,vlastne už chce dlhšie,ale ja sa necítim pripravená,ale to je jedno,a k tomu čo sa stalo.Masrturboval predo mnou ,k ejakulácii asi nedošlo,teda nedošlo,nič som nevidela,ale predejakulačná tekutina bola,to som si istá,lebo bol " vlhký",a potom mi bez umytia rúk vošiel na okraj pošvy,a možno 1-2 cm tam,ale potom ma to zabolelo kedže som panna a ešte k tomu som mala aj menzes ( 5 den),a tak prestal ....ale potom tam šiel znova a bol tam oveľa dlhšie,potom prestal a sme vedľa seba tesne ležali,tak že sme sa dotýkali vzájomne našich pohlavných orgánov,teraz neviem,čo robiť,snád som povedala všetky okolnosti,mohlo sa niečo " podariť " ?alebo ?dá sa to takýmto spôsobom vôbec ?otehotnieť ?
sme obaja veľmi neskúsení ...a nevieme ..tak sa radšej pýtam ...
prosím Vás poradte,nie som fake ,ani nič podobné,len zúfalá z toho ,či sa mohlo niečo stať

napochybach

Leticia vieš,keby ako vravis cezo mna trenky prehodil,tak by som sa nebala,ale stalo sa viac :( v tom je ten problem

napochybach

wreck ja viem,ze si nicim zdravie,viem,ale v tejto situacii to bolo viac nez nevyhnutne,ved nikdy predtym som si nic taketo nedala,ani nic,takze snad ...aspon " pomoze " ...
ale no rozbije mi to organizmus istotne na par mesiacov,to mi je jasne,ale istota je gulomet

wreck

tak dufam, ze nabuduce ti nacisto vsetok rozum nezbehne do nohaviciek a nejaky zostane aj tam, kde spravne ma byt. :) abortivnou tabletkou si likvidujes zdravie. sex je jedna z tych veci, pri ktorych je rozmyslanie DOPREDU doslova na nezaplatenie.

napochybach

ale tak predsa len istila som sa,a zobraLA Som tabletku po ...ale aj tak,citim sa po nej velmi zle

ale viete,nechceli sme riskovat,lebo predsa len v nasej situacii je dieta nemozne ..
a nemyslim si zrovna,ze by to bolo azu take tazke " otehotniet " takto,lebo viem z diskusnych for vselijakych,ze sa to podarilo ,proste ,ked ma partner na rukach svoje spermie,co asi ten moj mal,tak potom je to mozne,kedze mi ich zaviedol do posvy ....

J111

Je to divne, ze niekto detailne opise svoj sexualny zazitok:D len pre to, aby sa uistil v tom, v com ta neuisti z nas nikto.

LETICIA

moja zlata, otehotniet to nieje len tak, ze prehodi trenky cez teba a cakas trojcata... a este aj cez menstruaciu bez priameho ejakulatu do zenskeho pohlavneho ustrojenstva, ked si neskusena ty ani on tak este si poriadne nastudujte co to vlastne je a pockajte+ odporucam puzit ochranu. a anie niesi tehotna ani nebudes, tak ako pise M jedine keby mali spermie nooo vo vasom pripade sice neviem ake horolezecku vystroj...