Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Gynekolog - Bratislava

Príspevok v téme: Gynekolog - Bratislava
hladam

potrebujem zmenit gynekologa, lebo terajsi nerobi ani preventivnu prehliadku tak ako ma. cytologiu mi nespravil ani raz, vaginalne sono a vysetrenie prsnikov tiez nie. problem je, ze studujem a momentalne nemam peniaze na poplatky u lekara. budem potrebovat preventivnu prehliadku a hormonalny profil, na ktory mam vymenny listok. neviete mi poradit nejaku dobru gynekologicku/gynekologa v bratislave? rozmyslala som nad magdalenou mayerovou alebo nad ordinaciou na zaporozskej v petrzalke, kde ordinuje doktorka vanickova a fellnerova. pripadne neviete mi odporucit niekoho? za nejake tie jednorazove klieste a vaginalne sono zase nemam problem zaplatit, len by som si rada nasla takeho lacnejsieho gynekologa aby sa mi nestalo, ze nahodou sa objavi nejaky zdravotny problem a ja nebudem mat prave vtedy peniaze na osetrenie. vacsinou doktori nemaju cennik na internete, preto sa pytam vas, ci neviete o nejakom lacnejsom, keby ste mohli aj ceny orientacne uviest. dakujem

patrisaa

moncisko

dlhšiu dobu som tu nebola a dnes ma napadlo že si už mala tú preventívnu prehliadku u noveho doktora. Ako to dopadlo? Ako si bola spokojná? Rozprávaj, preháňaj :-)

bejbina

prepáč ale ani o tom nechcem hovoriť. Jednoducho budem len rada ak mi poradíte nejakého fakt dobrého ženského doktora. Som z Bratislavy, takže by som aj uvítala aby bol z BA, aby som nemusela dochádzať

pocahontass

rozumiem ze nechces o tom hovorit, je to dost chulostiva tema. Ale to cim ta nahneval by si mohla napisat, ci ani to nechces? A si z Bratislavy?

mimonn

moncisko: ako ti dopadla prehliadka? ake si mala pocity? si sa neozvala a ja by som rada vedela ci si bola spokojna, hm?

bejbina

problémov mám viac než dosť a nerada by som to tu všetko vypisovala, nemusia o tom všetci vedieť.. a terajší môj gynekológ mi akosi nevie už pomôcť a určitým spôsobom ma jeho prístup nahneval tak som si povedala že ho zmením

moncisko

Verím tomu že budem spokojná :-) Vieš čo prvú prehliadku mám dohodnutú na 29.4, takže o dva týždne, ale to rýchlo ubehne

bejbina

žienky mám asi podobný problém ako viaceré z Vás tu, ktoré tu diskutujete a preto som si sem prišla pre radu.. ako ste riešili výmenu gynekológa?