vztah s pubertiakom?!

Príspevok v téme: vztah s pubertiakom?!
koootatkooo

ahojte všetci.. som strašne zalúbená.... mala som s tým chalanom vzťah ktorý trval asi tri týždne . potom sme sa rozišli a povedal mojej kamarátke že na mna zabudol a nerád by to začal znovu...ale ja som na vine že sme sa rozišli... nevenovala som sa mu dostatočne.. ale ja neviem! hovoril mi že ma lúbi..ale bral drogy a povedal kamarátovi že ma nechal kvôli tomu že sa mi to nepáčilo.... ja neviem ! čo robiť! ako mám na neho zabudnúť? prosím pomôžte mi! nebude to tým že on má len 17 rokou?

sd

asi ho trosku lubis a hlavne ty jedina ho moze z toho dostat!! hm, si myslim ze len huli travu.., kamosovi mohol trepnut hocico, na to sa nespoliehaj. tri tyzdne je dost malo.., a asi este je pubertiak..

katty19

Jáj, defčátko, ty máš už teraz zrejme iné problémy. Už má 18, dospelý chlap, to už asi prestal brať aj tie drogy....; život je krásny ako sa to všetko mení, že?

Dug

Trojtyzdnovy vztah? Nechal Ta kvoli tomu ze sa Ti nepacilo ze berie drogy? ... Vobec nema zmysel to riesit, ani sa kvoli tomu trapit... Najde sa niekto ovela lepsi a na takehoto paka si ani nespomenies.