Odplata ? či nie ?

Príspevok v téme: Odplata ? či nie ?
muhuhee

Dobrý deň včera som písal prvý krat v zivote takto o pomoc a dnes píšem znova včera som chcel zachraniť vzťah a dnes už viem že som oklamany, podvedeny, a hlavne že už niesme spolu... ale rozchodom sa mi vyskytol ďalší problém... mám kamarada od destva sme susedia chodili sme vždy spolu na rovnaké krúžky vždy do rovnakej triedy aj spolu sedavame doteraz ... už od prveho rocnika na zakladke sme najlepší kamoši ... na strednej sme si našli obaja baby, zrovna to boli dve velmi dobre kamaratky, moja ex mi povedala že mi povie tajomstvo ale že mam to slubiť na vzťah náš , a povedala mi že tá jej kamaradka tohto mojho kamarada podviedla tak že po mesiaci chodenia ona na diskoteke ožrata sa v aute '' vyspala '' s iným ... totalny šok chcel som mu to povedať veľmi a trápilo ma to cele obdobie až doteraz že niečo take tajím, chcel som mu to hrozne povedať ale nemohol som ... slubim som to na náš vzťah ... teraz ma ex včera oklamala a v deň rozchodu bola s druhým a už sa tam ocicavali ... a mám problem keď už tento vztah mozem to už riešiť , viem že on je vo vztahu stastny a nevie to ale určite sa to raz dozve a neskorej to bude horšie ... rozmyslam ze nenapisem nemu napíšem tej babe nech mu to povie, že budem mať aj ja čiste svedomie konečne ... avšak je to zlé kedže sme sa teraz rozišli my a bude to vyzerať že keď niesom štastny ja nemmože byť ani on ... ale ja to tak fakt necitim nechcem nech to mlčím a takto ho sklamem... ex mi povedala ze jej to nesmiem napisat lebo že ona ju bude do srmti nenavidieť že nemam byť bezcitny , a že keď to spravím bude aj moja ex ma nenavidiet ... o to či ma bude nenavidiet niekdo kdo ma de fact podviedol to mi je jedno ... ale ako to mám riešiť najlepšie by bolo povedať asi pravdu ale nevýsť z toho ako ten čo zavidel im vztah a tak im ho pokazil a povedal to až keď skončil ten jeho ... ako by ste sa zachovali vy ?

fialôčka

...lebo to je "najkrajšie" keď po rozchode budú na seba hádzať špinu a predbiehať sa v tom, kto vytiahne na toho druhého väčšiu...to je na margo toho, že jej byvalí hovorili o nej, že je krava a ty nie ..

muhuhee1

a dokonca na nu nenadavam ani nič ako to robili byvalí jej že na nu nadavali že je sprosta krava , vymleta a tak ... viem že taka nieje ja som jej fakt ukazal životný smer akým ísť ... nikdy som jej nepodrážal kolená ani nič tak neviem prečo by som mal byť chrapúň , bol som celkom dobrý parner myslím si ..

muhuhee1

KelyGOst až teraz som si všimol tvoj príspevok ... nemyslim si že som chrapúň ale človek ktorý sa citi strašne podvedený a potupený tak niekedy má chuť niečo vrátiť ... podla mna je dôležitejšie že som sa tak nerozhodol a tak to vypoveda že až taky chrapúň niesom ... a rozisla sa so mnou ... bolo to take už obojstrané nešlo pokračovať ... chcelo to pauzu potom by sme si možno uvedomili čo a ako ... ale ona už teň den bola s iným ... preto možno pochopíš moj hnev a rozhorčenie a uvažovanie vo fakt kritických situaciach naštastie som si to rozmyslel ...

muhuhee

jo , ale ďakujem potrebujem teraz v tychto chvilach utvrdzovať si čo spraviť ... lebo človek ked ma v sebe hnev nemá často správny úsudok a preto su taketo diskusie a priatelia na nezaplatenie

KelyGost

ty si teda blbý:D
teraz mu to chceš povedať keď je šťastný a už prešiel nejaký čas, ale keď si sa to dozvedel tak si mlčal ako hrob. To len vypoveda o tom aky si falošny a ako strašne sa asi musiš nudiť keď ťa až teraz napadlo AKO ŤA TO ŠTVE že frajerka tvojho kamoška spravila blbosť.
Ani sa nečudujem tvojej ex keď sa rozišla s takym chrapunom! nema čo ľutovať. A sorry nepoznam ťa ale na zaklade toho mi prideš strašne falošny.

Leela333

Prídeš oňho. Už len kvôli tomu, že o tom vieš tak dlho a nič si mu nepovedal. Chápem, že ťa ex dala do zlej pozície, keď ti to povedala, lebo je ťažké vyberať si medzi priateľom a osobou, ktorú ľúbiš. Ale v prvom rade, ona je zlá kamarátka, že ti to povedala a zlá priateľka, že ťa postavila pred takúto voľbu a ešte si jej musel prisahať na váš vzťah. Preboha, čo je malé decko?
V tejto chvíli ťa ovláda hnev voči nej, ale radím ti, aby si mu to nehovoril. Nech na to radšej príde sám, a potom nech sa s tým vysporiada a rozhodne sa, čo ďalej. Minimálne by sa mu to dievča mohlo priznať, ale na to by som sa nespoliehala.
Zabudni na ex a čo ti spravila, hoci je to ťažké, a hľadaj šťastie inde. Pohni sa ďalej v živote ;-)

muhuhee

ľudia máte pravdu , zatúžil som jej proste zneprijemniť život ale niesom taký citil som to aj sám že to tak chcem ale nevedel som či nekonam zle proti mojmu kamaradovi ... okey dakujem za nazor ... :)

fialôčka

prepac, ale naco sa chces starat do "cudzich" veci?? najprv sa vcit do role toho tvojho kamarata, ci by ti bolo prijemne, ak by ti on po nejakej dobe povedal nieco taketo ..a dalsai vec, za najvacsieho hajzla budes aj tak ty :-)) ci chces alebo nie .. preco chces rozbijat kamaratstva a dalsi vztah?? absolutne to nechapem, spravas sa neuveritelne iracionalne.. ale nech sa paci, ja ti nebranim ...ale pamataj, ze na kazdeho raz pride a aj tvoj cas nadide, ak to teraz urobis :-)
este jedna vec ma napadla ....to akoze ja mam teraz kazdej kamaratke alebo kamaratovi hovorit, ze ich podvzadzaju polovicky?? a naco...to je ich vec, ich zivoty, a ak sa to budu mat dozvedeit, tak sa to dozvedia .. ruku k dielu netreba prikladat

muhuhee

a v tom aute zaručene mala sex s jednym ktory ma tiez frajerku ... kupovala si dva krat tehotenske testy a som tým 100 % presvedčený ... lebo ho aj nechala a bolo to hned jasne