Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy ste prisli o panectvo?

Sabil

Milujem príspevky, "nevadia chlapom panny?" Ale dievča preboha...:) Takému, čo ťa bude naozaj milovať a nebude ťa chcieť do postele to vadiť určite nebude! Skôr naopak ;)...mimochodom,ja som mala 17 a pol. Chodili sme spolu od 16tich,tak...a sme spolu dodnes,mám 20.Nepripadalo mi to skoro,a ani mi to asi nikdy nebude pripadať...

Joo

no ja som ti temu trosku doprznila, tak prepac ..... nastvalo ma ,ze niekto si mysli ,ze som zodpovedna za niekoho odchod tu z fora ,lebo som si na plnu pusu povedala svoj nazor ..... a to ....
ze nesud ,lebo budes sudena ....... na to neslo nereagovala ,tak sa ti ospravedlnujem

Lelena

Dakujem vam vsetkym za odpovede:),,ale mam pocit ze kym sa ten pravy dotrepe tak to bude asi az ked budem v truhle hahah

viktor428

panenstvo daj az niekomu koho budes skutocne milovat, a budes to citit aj z druhej strany, ze toe clovek ktroy pre teba dokaze obetovat cokolvek.. ja mam 22, som panic a preveze s tym mam problem ak by baba nebola panna..

Joo

bingham
..za dobru radu dik ,mas pravdu ,posnazim sa .... aj ty? ... este sa tu ASI na trosku stretneme ..... aj ja idem casto "hlavou proti muru" ,preto posledne slovo je moje :)