Vlasy

Príspevok v téme: Vlasy
mirecc

Čaute :D trápi ma jedna maličkosť, čo sa týka mojich vlasov. Viete, môj tatko je plešoun :), ale taký od prírody, chápete a nedávno som sa dozvedel že táto choroba, vada alebo čo to je môže hroziť aj mne. :( Ak je to pravda, tak by som sa chcel opýtať či existuje nejaká prevencia alebo nejaké prípravky na to.. Ak niekto má nejaké skúdenisti, sem s nimi :D

Yong

Tu stránku som už videl, čítal som nejaké recenzie; ono to záleží aj od toho, či majú muži pleš aj zo strany matky, tak ja vlastného otca nepoznám,ale ževraj má pleš, ale ja aj míňam peniaze už dosť dlho na vlasy, keďže k môjmu štýlu patrí farbenie kupujem si Gliss Kur, špeciálne šampóny a kúry, ale ľudia mi hovoria, že od kedy si ich farbím ich mám hustejšie...

mirecc

tiež mám 16 ;D ale pri pohlade na oca.. ach jaj, co so mnou bude.. :D ale nasiel som celkom zaujímavé veci na tejto stránke.. www.alopecia.sk
a celkom ma to zaujalo. :D keby nahodou ma to v buducnosti postihlo, dufam že vyhrabem dakde tuto stranku.. :D

Yong

mirecc: Môj vlastný otec má tiež pleš, zatiaľ mám len 16 rokov, takže to nebadám , tak isto mi raz za čas vypadávajú vlasy, lenže skôr si myslím, že to je z mojich peroxidových farieb, existuje veľa kúr , na stránke vlasy.cz sú tipy

pasazierka

lokalne na vtieranie ten minoxidil-Neocapil roztok, Regaine roztok.
Urcite vypadavanie pri umyvani vlasov je uplne normalne.

mirecc

Tak moja hračka mi je vzácnejšia ako vlasy :D takže tie lieky v žiadnom prípade nie. A nejaké prípravky alebo niečo podobné, čo by som si len tak vmasíroval medzi vlasy a bez vedľajších účinkov? asi chcem priveľa čo? :D lebo stále po kúpaní ešte splachujem vlasy ktoré mi vypadali a aj na vakúši mám, zopár keď sa ráno prebudím. Neviem či je to v poriadku. :(

pasazierka

Je pravda, ze androgenna alopecia je dedicna, nie je vsak iste, ci si ju zdedil i ty. To uvidis casom (neviem, kolko mas rokov). Predchadzat jej sa prilis neda, geny su geny. Ak by ti zacali padat vlasy na typickych miestach-kuty nad celom, vrch hlavy atd, mozes nasadit lokalne roztoky s obsahom minoxidilu. Plus da sa proti tomuto typu plesatosti bojovat i liekom Propecia s obsahom finasteridu, ale musis ratat s nasledkami-poruchy erekcie atd. Takze vlastne si musis vybrat, ci si budes chemicky ovplyvnovat hladinu dihydrotestosteronu a budes mat poruchy sexualne, alebo nechas geny, nech si ziju svoj zivot a budes plesaty...