Nemáte niekto skúsenosti s týmto sprejom?Je to vlastne celá rada aj šampón a balzam ale chcela by som vedieť či ten sprej fakt zosvetluje.Majú ho v Dm-ke za 3€ čo mi pride ako slušná cena len či naozaj funguje:)
www.dm.de
Balea zosvetlovaci sprej na vlasy
super presne nieco taketo som hladala. kupim, dam vediet. dufam ze ho v BA zozeniem.
použila som ho 3x
aj ked som tomu neverila, ale ozaj vidno zmenu ! moja pôvodná farba vlasov je hnedá, a pri odfarbovaní a vymívaní fajby mi to niekedy chytá na orinžd. ale tento sprej mi krásne vytiahol blond ! odporucam !! a cena : 3€ ! vynikajúce !
na krabičke je napísané že obsahuje peroxid ale koľko percentný nevie to náhodou niekto ?
ja som si ho dala párkrát na vlasy(asi 3 x). Použila som ho aj so žehličkou aj s fénom.Nedávno som si odfarbovala konce vlasov ale keďže som bola na farbená na tmavo hnedo tak mi to chytilo na oranžovo.Ale po použití toho spreju už ich mám o dosť svetlejšie,vytiahlo to z nich ten najhorší oranžový nádych a už to je lepšie:)teraz som ho asi týždeň nepoužila,ale najbližšie ho určite použijem zase.Aj keď je pravda že mám po ňom dosť vysušené vlasy(čo už keď obsahuje ten peroxid)
miauu a nezosvetlilo ti to odrasty viacej ak ach máš bledšie?ak teda máš odrasty, a aj si vlasy fénovala??
no tak ja som to dnes pouzila na tmavohnede vlasy (farbene) zd asa mi ze su o trosicku bledsie uvidim ako to bude o tyzden, v navode pisu te 3-5 aplikacii a ma byt vidno rozdiel
ja si ko húpim ale dúfam že nebudem zelená lebo mam tmavohnede až čierne vlasy a trochu s červeným odleskom a chcem svoju pôvodnú farbu a už neviem ako všemožne vlasy zosvetliť "zdravo"
no toto by aj mna zaujimalo ze ci to islo aj z tmavo-hnedych vlasov :)
a zosvetlí aj hnedé farbené vlasy? nemyslím že úplne ale či aspoň trošku?