Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Balea zosvetlovaci sprej na vlasy

miuška32323

ahojte máme čokoládovohnedé vlasy ale už vyblednuté a chcem prejsť na blond myslíte mi že mi to pomôže alebo skončím oranžová čo s tým potom ????? help :/:/:/

susulieenkaa

použila som ho 3x
aj ked som tomu neverila, ale ozaj vidno zmenu ! moja pôvodná farba vlasov je hnedá, a pri odfarbovaní a vymívaní fajby mi to niekedy chytá na orinžd. ale tento sprej mi krásne vytiahol blond ! odporucam !! a cena : 3€ ! vynikajúce !

ilovemyhair

ja som si ho dala párkrát na vlasy(asi 3 x). Použila som ho aj so žehličkou aj s fénom.Nedávno som si odfarbovala konce vlasov ale keďže som bola na farbená na tmavo hnedo tak mi to chytilo na oranžovo.Ale po použití toho spreju už ich mám o dosť svetlejšie,vytiahlo to z nich ten najhorší oranžový nádych a už to je lepšie:)teraz som ho asi týždeň nepoužila,ale najbližšie ho určite použijem zase.Aj keď je pravda že mám po ňom dosť vysušené vlasy(čo už keď obsahuje ten peroxid)

miauu

no tak ja som to dnes pouzila na tmavohnede vlasy (farbene) zd asa mi ze su o trosicku bledsie uvidim ako to bude o tyzden, v navode pisu te 3-5 aplikacii a ma byt vidno rozdiel

majetokDp

ja si ko húpim ale dúfam že nebudem zelená lebo mam tmavohnede až čierne vlasy a trochu s červeným odleskom a chcem svoju pôvodnú farbu a už neviem ako všemožne vlasy zosvetliť "zdravo"