Nemáte niekto skúsenosti s týmto sprejom?Je to vlastne celá rada aj šampón a balzam ale chcela by som vedieť či ten sprej fakt zosvetluje.Majú ho v Dm-ke za 3€ čo mi pride ako slušná cena len či naozaj funguje:)
www.dm.de
Balea zosvetlovaci sprej na vlasy
keď chcete mať blond farbu chodte von na slnko a nechajte si vyťahať:) alebo si umývajte harmančekovým odvarom vlasy, peroxid je s*ačka nad s*ačky, nechápem ako si to môžte dávať na hlavu a fuuuurt farbiť dokola a každý mesiac, ja som kaderníčka a mám špinavý blond,vždy v lete mi slnko vytiahne farbu aj o tri odtiene bledšiu... po jednom melíre na kt. som sa dala nahovoriť ešte na škole vravím nikdy viac peroxid na moje vlasy!!! chceš mať vlasy ako seno použi peroxid! vytiahne ti z vlasu všetok život! a okrem toho keď toľko túžite po bledých vlasoch počkajte na starobu keď začnete šedivieť! ved to vyzerá úplne umelo, modročierna čierna, peroxidová blond aj červená...
ahoj baby a neskúsila ste ho niektorá aj na zosvetlenie medenej henny? to by šlo nie? :)
normálne peroxid..a sú z neho žlté vlasy...radšej ísť ku kaderníčke...
Ahojte, ja mám plavé vlasy, chcela by som ich mať ešte svetlejšie, ale nechcem používať žiadne farby na vlasy...Tento zosvetľovač funguje na akom princípe? Ďakujeeem :)
neviete či sa ešte vyrába tento zosvetlovaač???
www.henkel.cz
a po akom čase by som na tie zosvetlené vlasy mohla aplikovať blond farbu???
Fáákt to pomáha? Ja si stále každý mesiac farbím vlasy,(a nezaškodilo keby som si to kúpila)ako sa to volá? ale presne
ahoj aj ja som mala take stredne hnede, nefarbim uz dlho, mala som na nich aj hennu hnedu a dala som si ten sprej tak tri krat a je to pekne, akoby vytahane od slnka, ziadne oranzove..
miuška daj pozor na rysave flaky.