ahojte chodila som 3 roky s chalanom ktory ked mal 20 sa rozhodol ze si chce este uzit zivot ,,, tak a s jednou vyspal potom za mnou lozil kazdy den nechcela som sa k nemu vratit a on to akosi zacal chapat ale nedal mi pokoj stale opakoval ze urobil chybu a ze ma miluje no po tom sme to uz neriesili proste to bolo tak ze niesme spolu ,, ze sme kamarati dal sa dokopy s dalsou babou ale aj ked snou chodil stale chodil skoro kazdy den za mnou a zaujimal sa o mna ,,, tvrdil ze on sa uz zalubit ako do mna nedokaze a ze to posral samozrejme aj s touto sa vyspal ,, a o tom som ja nevedela ,,, este kym bol s touto babou tak stale za mnou chodil chcel mi stale davat pusu a vravel i ako ma miluje ,, mali sme pekny vztah len sme sa dost hadali ale ja som mu nidky nebola neverna iba raz no ale to bola iba pusa ,, a dala som sa teda s tymto chalanom naspet dokopy a niekedy je to fajn ale niekedy ma strasne ubija ten pocit ze sa vyspat s inymi ,, prost ja viem ze sme neboli spolu a vjem ze ma lubi lebo to povedal obidvom babam , a s touto co s nou zacal chodit tak ked som mu povedala ze mu dam sancu tak hned na druhy den to snou skoncil ,,, ja sa len bojim ze zase bude mat potrebu si uzivat ,, ajked ho lubim ,,, je mi s nim dobre len chcem pocut vas nazor ci to ma zmysel ,,,
pomoc vztah
Dievcatko, tebe asi aj skoda nieco pisat, ty proste nechces pocut realitu. Vsak casom uvidis sama, co Ti tu budeme davat rozumy, ved my ho predsa nepozname, aky je uzasny a urcite Ta miluje viac nez seba!
Ja to tipujem tiez, ze ma kocka nejakych 17 :-)
ja viem ale zase som rozmyslala aj nad tym ze on predomnou este s nikym nespal viem ze to neni vyhovorka ale myslim ze si uvedomil ze je so mnou uz dost dlho a mal len mna a uz bude len starsi a starsi ,, a zase v tom vztahu som robila chyby aj ja klamala som ho dost ale nepodviedla nikdy ,, a lubim ho a ja viem ze ma ma rad lebo sa rozpraval aj s mojim ocom aj vsetko proste sa snazil jasne ze ho nechcem ospravedlnovat len si myslim ze kazdy si zasluzi druhu sancu
to je tak, ked podaktori nechapu tomu lubit niekoho. tak to skusim trochu objasnit: ked niekoho lubis, netrtkas druheho. on si prisiel na svoje, tebe natlacil do hlavy zvasty a ty si mu uverila. ja tomu hovorim naivita.
suhlasim s wreckom a este doplnim. Chlapec nevie co chce, nevies to ani ty sama. A moj nazor ci to ma zmysel? Ani zdaleka. Odkedy je uzivanie zivota spavanie s niekym? Tak potom fajn, to si krasne uzivam zivot s priatelom uz cez dva roky.... :D Nie moja draha, vysvetli chlapcovi, ze takymto "uzivam zivota" si privodi maximalne dake pohlavne choroby. A ty sa chces dokedy zahadzovat s chalanom, ktory takto zmysla? Mas vobec daku hrdost? Ak si aspon trosku hrda na seba, nebudes sa zahadzovat s chalanom, ktory skutocne nema este v citoch jasno a strieda partnerky...
och, dievca zlate, zmatene. obom babam povedal, ze ta lubi a ty na zaklade toho vies, ze ta lubi? :-O a obom povedal, ze ta lubi, ale napriek tomu sa s nimi vyspal? :-O a ked bol s inymi, stale doliezal za tebou a zaujimal sa o teba?
napadlo ti, ze raz mozes byt aj ty v pozicii tej, s ktorou akoze bude, ale doliezat bude za dalsou? a ked mu da sancu ta, tak na druhy den to skonci s tebou? lebo zase objavil nieco nove a neopozerane?
dievca, haloooooo, budicek a dve rychle facky mrazenym pstruhom po lickach na prebratie! lubenie vyzera inak. ruky a lono prec od kazdeho, kto sa sprava tak, ako si to napisala. inak sa este naplaces.
jedine mladost ta ospravedlnuje, nevies ako to chodi. tipujem ze este ani 19 si nemala.