Som chora? Prosim objektivny nazor.

Príspevok v téme: Som chora? Prosim objektivny nazor.
hmyzozravka

Sex v mojom manzelstve nikdy nebol OK. Trapilo ma to, ale laska bola silnejsia, vtedy bola este aj vola to skusat zmenit. Potom vsak prislo urcite odcudzenie, velmi vela manzelskych problemov naraz a prisaha spred oltara mi dajako vymizla zo svedomia. Hladala som niekoho, kto by ma uspokojil v posteli, kto by ma poriadne pomiloval. Nasla som. Stalo sa to len raz, nahodou, zhodou okolnosti, suvislosti... Dialka, vek, spolocenske postavenie, status a dalsie veci nedovolovali sa dalej stretavat. Pisali sme si denne a ja som sa stala zavisla na tom, ze zapnem PC a tam bude sprava od neho. Chcela som si ho vyhodit z hlavy myslienkou, ze klin klinom vybijes. Nasla som dalsieho, s ktorym je sex casto a intenzivne. Ziadna laska, iba sex. Som zdanlivo spokojna, stastna. Mam chut velmi casto. On az tak casto nemoze z objekt. pricin, a tak som si nasla dalsieho. A dalsieho. A dalsieho. A ide to stale dalej a dalej... Nemilujem ich, ale som zavisla na sexe. Vedia mi to urobit tak, ako manzel nikdy v zivote. Nepredavam sa, nemam zaujem o nic ine s nimi ako sex. Vsetci "moji" muzi su verejne zname osoby, teda aspon v mojom okoli. To mi asi ma dokazovat, ze nie som na zahodenie...Neviem. Tajomstvo, orgazmus, tuzba, to je to, co ovladlo moj zivot. V praci podavam skvele vykony, doma ma manzel navarene, ozehlene, cisto... Som chora?

čerešňa

Nie, nie si chorá, si len nešťastná. Nemáš pokoj ako doma, tak ani keď si s niektorým so svojich milencov. Si vlastne zúfalá žena, ovládaná svojou závislosťou na sexe. Čo z toho, že v práci podávaš skvelé výkony a doma si vzorná manželka, keď si nevieš vážiť samú seba?

LOLA232

hmyzozravka, nebudem ťa súdiť, od toho tu nie som, ale skús sa sústrediť aj na niečo iné ako na sex.. tvoje záujmy, to čo chceš v živote robiť, dosiahnuť, deti, pomoc ostatným, slabým, v útulku.. proste nájsť si niečo čo ťa plne zamestná (a naplní!), potom na sex nebudeš myslieť tak často a možno ti bude stačiť aj raz do týždňa s manželom.. a skúš ho naučiť nejaké finty, muži sú tak všeobecne celkom hraví :)
držím palce nech nájdeš to, čo ťa urobí šťastnou

GiovanniX

to su priznaky nymfomanky,ale nic si z toho nerob,mozna ani ty nevies uspokojit manzela a tvoje susedky mozna pretahuje,verejne zname,mozna kamaratky :)

Joo

nie ,nie si chora ,ale pozor na sprsku urazok na tvoju adresu tu na fore .... vies ako sa takej zene povie ?
v manzelstve si si presla "emocnou tryznou" z nedostatku uspokojiveho sexu a to ta vybicovalo k abnormalnym skutkom a tak si dopriala ..... ;)