Potrebujem aj iný názorn nech som objektívny... prosím

Príspevok v téme: Potrebujem aj iný názorn nech som objektívny... prosím
muhuhee

Dobry den, poprosim vas o názor, mam 19 rokov moja priatelka (teda už bohužial asi aj byvalá) má 18 . Zoznámili sme sa ale pred rokom ona dovtedy mala ale cez 5 frajerov ale nič vážne, ja som priatelku pred nou nikdy nemal. Trúfam si povedat ze nevyzeram najhorsie ale brad pitt niesom, no nešlo mi o to že ked ma nejaka baba chce ja s nou budem chodit . čakal som na tú pravú. Ona prišla... počul som o nej kadejake veci, spoznavali sme sa vsetko bolo fajn davala mi najavo že ma chce, ja som sa stale potreboval utvrdit ci to mysli vazne a či nebudem len další ...ci nie (3 mesiace to takto trvalo) ona si našla naschval jedneho priatela nech mi spraví \'\' nervy \'\', ja som sa jej neskor vyznal že ako som sa potreboval presvedčiť. Nechala ho, trvalo nám par tyzdnov a bol silvester prvá pusa dotyky a tak, už som vedel že raz s nou budem isto chodiť že je tá pravá. Stretavali sme sa bozky boli samozrejmosťou, už vtedy som ju lubil sice som si to neuvedomoval. hovorila mi ako ma ma rada a tak, no na neštastie som išiel na par dní na lyžovačku. rozlúčili sme sa boli spolu , pusa , bolo super. Zrazu mi po jednom dni pride čudna SMSska bolo v nej ako je neskotočný niekto a tak ... Zistil som že ona bola na diskoteke s tým priatelom s ktorym chodila predomnou a bozkávali sa tam ( s tým s ktorym mi spravila \'\'nervy\'\'). Nehoraznost cez den je so mnou a už ten vecer je s druhym neznasal som ju v tom okamihu este mi klamala no prisiel som na to... Odpustil som jej pisala mi list ze to bola velka chyba ze sa bude snazit to napraviť. Źe rozumie tomu,ako ma ranila... trvalo mi to ale odpustil som jej a po par tyzdnoch sme spolu chodili. Slubila mi ale že na sa to miesto nevrati pretože on tam chodieva, že už s ním nieje v kontakte. Náš vztah trvá vyše rok. A je to jeden problém chcel som ju pozvat na sviatky k nám kedze ona ani inde nemohla v podstate ísť. No ona mi pred tým než som to stihol, povedala že ide na to miesto kde s ním bola. Hnevalo ma to velmi velmi, nepovedal som jej nič . skusime to verím jej. Avšak povedal som si pod podmienkou že pokial tam nebude on. Dohodli sa s kamaratkou. No ten \'\'byvali priatel\'\' tam viem že ide tiež vie to aj ona. Povedal som že nie nemože tam ísť. nikdy som jej nič nezakazal žiadnu akciu. ale viem že budem strasne daleko a ona bude na diskoteke kde bude on , a viem že to ma velmi raní. Určite si viete predstavit čo to bude za pocit ked ste niekde a daleko od vas sú oni dvaja v jednej miestnosti. Viem nemuseli by nič spraviť ale búdú tam. Chcem nech idu s jej kamoskou hocikde inde len nie tam kde je on. Povedala že nie ide tam lebo sa dohodla. Povedal som že ja s ňou nebudem mať , kopu síl s ňou chodit keď tam bude. a povedal som jej že ak tam pojde bohužial aj ked ju lubim budem sa s nou musiet rozísť lebo ona nevie čo to bude za pocit. Nechapem slubila mi že tam nepojde , zrazu tam chce ísť! Obhajuje sa že nevedela že tam bude on to potvrdil až potom ... ale aspon by to mohla zrusit a ist inde ci inokedy... Kvoli tomuto sa teraz rozchádzame čo ma nesmierne mrzí lebo ju lúbim, ale ona si ten večer vybrala namiesto mna :( . čo poviete som nejaký mimo ked chcem nech tam nejde. Prehanam to či čo ? neviem kde mam hladat chybu. Je vo mne ? čo robím zle ? :( Ako by ste sa zachovali vy ?

wurva

je to bezna vec, pohadat sa.. I ked nie nevyhnutna, daju sa problemy riesit aj kludnejsim rozhovorom... Ja som sa dnes pokusila priatelovi povedat co mam na srdci... A on mi povedal..ze by mu to nevadilo, keby som si spravila aj ja iny program a neboli by sme spolu..tak som sa ho spytala, ci by mu nevadilo ani keby som chodila po diskotekach...a na to mi povedal, ze by mu to vadilo...povedala som mu ze mne sa tiez nepaci ked tam chodi a ma okolo seba ozrate natriasajuce sa zeny...a on mi na to povedal, ze nie som jeho mama, co si samozrejme aj uvedomujem... Tak som mu otvorene povedala, pojdes ty - pojdem ja... A to sa mu tiez nepacilo, ze nevedel, ze vo vztahu si ludia oplacaju vsetko... Nechapem, ked vie, ake to je neprijemne, preco mi to robi... A rovnako aj priatelka tebe, muhuhee

muhuhee

viem že teraz sa na mna hneva, ona je životna pesimistka vzdy uz po kazdej hadke sa vidi ako sa rozchadzame az ze to nema cenu ... potom ju presvedcim ze to ma cenu a zas je mesiac dva tri v poriadku sme štastny skvelo fungujeme , lubime sa... potom príde niečo inšie nech to je aj sprostost a ona to vzdava , ja nie ja stale chcem o náš vztah bojovať ale velmi ma niči keď na mna kriči a nieje už ani schopná mi obetovať 30 minut času lebo ide s kamaratkou von , a potom asi pojde spať, čo robim zle ked sa chcem rozpravať. od vcera vecera si na mna nevie najsť čas ... chcem sa porozpravať ale nie že nieje čo už ... pritom viem že keby to skusime znovu že zas ma lubi a zas to je super urcite je ... a ona si nevie uvedomit ze v kazdom pare su hadky kazdy sa hada ale musi sa cez to preniest ona aj za najmensiu hadku sa chce rozist a už sa vzdava a vidi to ako niečo choré v našom vztaho a podla mna to je normalne ze sa luda raz do mesiaca pohadaju prejde to a ideme dalej ...

Excita

Wurva a muhuhee - mate velmi egoistickych partnerov. Najvacsim problemom je vsak to, ze su si vami az prilis isti. Istota vo vztahu je sice dolezita, to ano, ale toto je z mojho pohladu uz kalkulovanie s povahou cloveka. Aj keby ste to mali urobit nasilu, treba skusit to co napisala wurva(aj ked sa zatial nepodarilo) - nevyckavat, ale urobit si iny program a najlepsie viackrat za sebou. Vtedy zistite, ci vas ten clovek naozaj lubi a najde si cas na stravenie peknych chvil aj keby mal obetovat kamosov ci zaluby, alebo ci len vyplna s vami ten volny cas, kedy nema co ine na plane...Muhuhee - prepac, ale plne suhlasim s nazorom co napisal george303 - take dievcata nie su vo svojej podstate zle, ale na dlhodobe vztahy plne lasky musia dozriet - ak vobec dozreju. Wurva - obdivujem tvoju trpezlivost, len davaj pozor, aby si si nou neuskodila. Vies ako sa hovori, vsetkeho vela skodi.

nathália08

ak sú dvaja-tvoria pár,a ak sa ľúbia všetko robia spolu,všade chodia spolu,lebo túžia byť spolu-všetko zdieľať spoločne,lebo jeden bez druhého nemôžu byť,existovať.Ona ak skončila s bývalým,mala by ukončiť všetko,aj stretávky,aj sms,proste všetko-inak on ňou bude manipulovať,a ona bude stále vyhľadávať čas aby bola s ním.Takže ak chce byť s ním,nech si bude-dobre že si jej povedal,nech sa rozhodne-ak dá prednosť jemu-nech už zabudne na teba.A aj ked ju ľúbiš,daj tomu čas,nechaj ju tak,nech má čas porozmýšľať,čo vlastne chce-či teba,či bývalého.Ja tomu šancu nedávam,je mi to ľúto.Ale si ešte velmi mladý,tak bu´d trpezlivý,tá pravá nemusí byť ona.A ak si ťa teraz neváži,a robí si čo chce,čo bude potom.

Brenda

wurva
no vyriesene davno ale ked tam znova chce ist aj ked vie ze ho tam sklamala a on bude mat zle myslienky a bude ho to trapit tak aj tak napriek tomu tam chce ist? ja by som tam uz nesla kebyze som na jej mieste a naozaj by ma to mrzelo co sa stalo.

soffa

nasytila sa ta,potrebuje zmenu,niejake vzruso,a vie ze ho tam zazije.jej verit mozes,ale nemozes verit jemu.je to krute ale je to tak,.ty jej nemozes nic zakazat,ale ona ta mohla pochopit a jednoducho tam neist,keby mala rozum.takze tak...

Brenda

tak pises ze si sa dozvedel ze sa tvoja priatelka bozkavala na diskoteke s tym chalanom...a ze sa potom rozhodla ist tam na tu diskoteku s kamoskou ked ty budes prec na svietky.tak to je jesne kebyze ta lubi pojde s tebou na sviatky a nebude behat po diskotekach s kamoskou a slubovat ti ze tam ten chalan nebude.porozpravaj sa s nou o tom ze ty sa snou nechces rozist ale ze si sa toto a toto dopocul a tak a ze ta to ranilo..a uvidis.ja na tvojom mieste by som si zistila blizsie o tom co sa na tej diskoteke stalo a kebyze sa mi ti potvrdilo ze je to pravda tak by som sa rozisla lebo ja to boriem ako podvod a este k tomu tam chce ist znova na tu diskoteku.ale kedze ju lubis tak sa snou o tom porozpravaj a nedevaj jej ultimatum ze tam nemoze chodit ale povedz jej ze je to ta nej ci tam pojde alebo nie ale ze ty to citis takto a ze mas strach ze sa znova nieco stane..

george303

Tak podla opisu mi spada pod katoegoriu flandra ...
Tvrdi ze jediny koho lubila si ty ? kludne dam ruku do ohna zato ze tu frazu povedala viacerim ;)
Ale ono to niesu zle dievcata to vobec netvrdim len niesu vhodne na vztah , ale sak opytaj sa tvojich kamaratov co si onej myslia ty ti povedia najlepsie ...